Göztepe Guilherme'nin Peşinde

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve sezon sonu kiralık sözleşmesi son bulan Brezilyalı Guilherme, için Göztepe devreye girdi. Teknik direktör Tamer Tuna'nın "Kesinlikle takımda İstiyorum" dediği Guilherme, için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in devreye girdi öğrenildi.

Göztepe Guilherme'nin Peşinde

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve sezon sonu kiralık sözleşmesi son bulan Brezilyalı Guilherme, için Göztepe devreye girdi. Teknik direktör Tamer Tuna'nın "Kesinlikle takımda İstiyorum" dediği Guilherme, için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in devreye girdi öğrenildi.

İtalyan Benevento takımından geçen yıl Yeni Malatyaspor’a 1 yıllık kiralanan 28 yaşındaki Brezilyalı Guilherme, orta sahada oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Guilherme'i yeniden takıma kazandırmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor görüşmelerini sürdürürken, diğer yandan ise Göztepe'de takıma katkı sağlayacağı düşünülen Guilherme, transferinin bitirilmesi için yoğun bir mesai harcanıyor. Sambacının transferinde özellikle Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in devreye girdiği ve Benevento yönetimi ile anlaşma zemini aradığı öğrenildi.

Yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER