Ali Ravcı:'Avrupa Kupalarında Gruplara Kalmak İstiyoruz'

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, takımın çalışmasını yakından takip ediyor. Bugün gerçekleştirilen antrenmana izleyen Ali Ravcı beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ravcı:'Avrupa Kupalarında Gruplara Kalmak İstiyoruz'

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, takımın çalışmasını yakından takip ediyor. Bugün gerçekleştirilen antrenmana izleyen Ali Ravcı beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarına kamp yaptığı Bolu'da devam eden Yeni Malatyaspor'da sportif direktör Ali Ravcı, sarı kırmızılı kulübün hazırlık kampı ve takıma katılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ravcı, beIN SPORTS'un yaptığı yatırımlarla kulüplerin ayakla durmasını sağladığını söyledi.

Avrupa kupalarından dolayı lige erken başlamak durumunda kaldıklarını söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı," Geçen ayın 25'inde 5 gün Malatya'da çalışma durumumuz oldu. Temmuz 1 itibari ile de burada ilk kampımızı gerçekleştiriyoruz.Şu ana kadar her şey gayet iyi gidiyor.Sergen Hoca ve ekibi ile anlaştık, bizim için bu sezon yeni bir heyecana sahne olacak gibi görünüyor. Aramıza yeni katılan oyuncu arkadaşlarımız var.Yeni transferlerimiz var umarım yeni sezon da onlar da bize güç katarlar.Transfer devam ediyor tabi ki eksik mevkilere oyuncular almak durumundayız.Kamp süresince en azından 3-4 tane oyuncu takıma katmak istiyoruz.Biraz daha geçen sezona göre daha güçlü bir kadro kurmak durumundayız. Çünkü; 3 kulvarda da mücadele edeceğimiz için bu sezona biraz daha güçlü girmek zorundayız. Ama transferler kolay olmuyor çünkü transfer döneminde oyuncu fiyatları yüksek buda bizi biraz zorluyor işin açıkçası bu ayın 25'inde oynayacağımız ilk Avrupa kupası maçına kadar hazır duruma geleceğiz.

“3-4 FUTBOLCU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Transfer konusuna değinen Ravcı,”Şuan da ilk etapta orta saha merkeze bir oyuncu düşünüyoruz. Stoper mevkisine bir oyuncuya yine ihtiyacımız var.Yine forvet hattına takviye yapmak zorundayız. İlk etap da bunları yapmak zorundayız. Çünkü bu mevkilerde eksiklerimiz var. Görüştüğümüz oyuncular var, teklif sunduğumuz oyuncular var Onlardan cevap bekliyoruz. Ama ilk etap da dediğim gibi bu 3 mevki ye acil ihtiyacımız var. Aramızdan ayrılan  oyuncularımız var,  kulübümüze çok büyük katkı sağladılar hem futbol olarak, hemde kişilikleri ile,  karakterleri ile bize çok büyük katkı sağladılar yeni kulüplerinde onlara başarılar diliyorum. Onların yerini doldurmak zorundayız.Çünkü dediğim gibi hem Avrupa kupası hem lig  hem Türkiye kupası zorlu bir süre bekliyor bizi. Yerleri dolacak oyuncular dolduracağız yerlerini” ifadesini kullandı.

“AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATMALIYIZ”

Evkur Yeni Malatyaspor’un borçsuz ender kulüplerden olduğunu dile getiren Ali Ravcı,”Yeni sezon bütün kulüplere hayırlı olsun inşallah centilmence bir lig olur. Bütün temennimiz bu . Biliyorsunuz çoğu kulüp borç yükü altında biz borçsuz ender kulüplerden bir tanesiyiz. Çünkü her sezon ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Yeni Malatyaspor'un çok büyük bir geliri yok. İşte bütün kulüplerde olduğu gibi bizimde en büyük gelirimiz beIN SPORTS. beIN SPORTS ailesine de bu arada teşekkür etmek gerekir. Çünkü ben kendi kulübüm adına yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum . Çünkü yıllardır Türk futboluna çok büyük katkı yapıyorlar.Kulüplerin ayakta durmasını sağlıyorlar inşallah bu böyle devam eder. Kulüpler aslında biraz önce söylediğim gibi ayaklarını biraz yorganlarına göre uzatsalar belki bir borç yükü de olmayacak. Ama biz buna özellikle dikkat ediyoruz.Çünkü geçen sezonda iyi bir kadro oluşturduk.Hedeflerimizi tutturduk.Sezon sonuna geldiğimizde borçsuz bir kulüp olarak tekrar yeni bir sezona gireceğiz.Özellikle buna dikkat ediyoruz” dedi.

“AVRUPA KUPALARINDA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ”

5 sezondur Yeni Malatyaspor’un  sportif direktörlüğünü yaptığını ifade eden Ravcı,” Başkanımız Sayın Adil Gevrek ile birlikte.Biz her sezon hedefimizi yüzde yüz tutturduk.Çünkü 2.lig de PTT'de şampiyon olacağımıza inandık. Yine Süper Lige ilk çıktığımızda öncelikle bu ligi bir görelim burada neler yapabiliriz düşüncesi içerisinde olduk. İlk sezonumuz gayet iyi geçti. İkinci sezonumuzda sizinde bildiğiniz gibi Avrupa Kupası hayalini gerçekleştirmiş olduk. Hedefler bitmez, bu sezonda yine hedefimiz özellikle Avrupa Kupası’nda gruplara kalmak. Ligde de geçen sezon en az ilk 5'in içerisinde bu ligi bitirmek Türkiye Kupasında da final oynamak gibi bir düşüncemiz var. Bunlar bizim hayalimiz.İnşallah bu hayalimizi gerçekleştiririz. Ama bunun için tabi iyi bir kadro kurmak durumundayız. Yavaş yavaş kadromuz da şekilleniyor.Hem Avrupa Kupası hem lige kadar çok daha hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Buradan taraftarlarımıza da bir çağrımız var .Geçen sezon çok fazla istediğimiz taraftar yoğunluğunu yaşayamadık içerde özellikle iç sahada bu sezon onlarda bize destek olursa sayı olarak biraz daha fazla çoğalırsak çünkü en büyük gücümüz içerde oynadığımız maçlarda taraftarımız. Sağ olsunlar deplasmana da geliyorlar ama bu sezona biraz daha farklı baksınlar.Bizim yanımızda olsunlar takımlarının yanlarında olsunlar onlarla birlikte çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER