Chebake,'Jahovic Türkiye’nin En İyi Santrforlarından'

Bolu Abant kampında Yeni Malatyaspor TV'ye konuşan Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Issam Chebake, yeni teknik direktör Sergen Yalçın ve kendi performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Chebake,'Jahovic Türkiye’nin En İyi Santrforlarından'

Bolu Abant kampında Yeni Malatyaspor TV'ye konuşan Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Issam Chebake, yeni teknik direktör Sergen Yalçın ve kendi performansı hakkında  açıklamalarda bulundu.

Chebake, “Herkes Sergen Hoca’nın kalitesini çok iyi biliyor. Teknik adam olarak da oyun mantalitesini kendime çok uygun görüyorum. Onun için Sergen Hoca ile birlikte çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Yeni transferle hakkında konuşan Chebake,"“Sergen Hoca’nın geçmişinden bahsetmenin  hiç gereği yok. herkes Sergen Hoca’nın kalitesini çok iyi biliyor bence. Teknik adam olarak da oyun mantalitesini kendime çok uygun buluyorum.Sergen Hoca ile birlikte çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Takıma katılan olan yeni transferlerden Fofana ile zaten bir tanışıklığım var. Çok iyi karakterde bir oyuncu olduğunu biliyorum. Fofana’nın futbol anlamında da katkısını çok göreceğimizi tahmin ediyorum. Jahovic’e gelince de bence o Türkiye’nin en iyi santrforlarından biri diyebilirim. Onun da bu sene sahaya ağırlığını koyacağını tahmin ediyorum. Ona bu sezon çok ihtiyacımız olacak" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2019, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER