Gevrek: Çok Transfer Yapmayı Düşünmüyoruz'

Evkur Yeni Malatayspor başkanı Adil Gevrek," Yeni sezonda çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. İskelet kadromuzu bu sezon koruyarak, Takımı bozmadan belirli bölgelere yerinde transferler yapmak hedefindeyiz"dedi.

Gevrek: Çok Transfer Yapmayı Düşünmüyoruz'

Evkur Yeni Malatayspor başkanı Adil  Gevrek," Yeni sezonda çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. İskelet kadromuzu bu sezon koruyarak, Takımı bozmadan belirli bölgelere yerinde transferler yapmak hedefindeyiz"dedi.

Evkur  Yeni Malatyaspor'un Yıllık Olağan Mali Genel Kurul toplantısını yaptıklarını ifade eden Evkur Yeni Malatayspor başkanı Adil  Gevrek," Transfer çalışmaları kapsamında FC. St. Gallen takımının 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Danijel Alexsic’i kadromuza kattık. Devre arasında bizim takip ettiğimiz, hocamızın çok istediği bir transferdi.
Birkaç transfer daha yapacaklarının da müjdesini veren Adil Gevrek, “Önemli olan nokta transferler yapmak. Danijel Alexsic’in de bizim için nokta transfer olduğunu ve takıma katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Gevrek, “Ekonomi anlamda hassasız.Yapacağımız transferlere dikkat ediyoruz. Her futbolcuya istediği parayı vereceğiz diye bir durum yok. Piyasada ciddi rakamlar dolaşıyor. Transfer yapabilmemiz için ise o rakamlarında geri çekilmesi lazım” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER