Gevrek: 'Araçlar, Futbolcu Ödemeleri İçin Satıldı'

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı kulübe ait 14 aracın satılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gevrek,”Araçlarımız futbolcularımızın ödemeleri için satıldı. Daha önce bu araçları kulübümüz aldı, yarın bir daha alır. Biz yarın o futbolcumuzu 2 milyona satar isek bu sattığımız arabalardan 20 tane alırız”dedi.

Gevrek: 'Araçlar, Futbolcu Ödemeleri İçin Satıldı'

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan btcturk Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, futbolculara ödemeleri için satılan 14 aracın bilgisini verdi.

Satılan araçlardan Bir milyon 575 bin TL kulübümüze para geldiğini ifade eden Gevrek, “ilk defa iki sene önce bu kulübe Demirbaş alındı ve bu arabaları da kulüp aldı. Biz bu arabaları neden sattık? yaklaşık bize 3 milyon para lazımdı. yaşanılan koronavirüs salgını nedeniyle ligler durdu ve futbolcu alacakları ise durmadı. Bizim de futbolcuların ödemelerini yapmamız gerekiyordu. Ödemesi için futbolcu İhtar çekti. Burada futbolcunun ismi önemli değil. Birkaç futbolcumuzun bizim elimizde tutmamız gerekiyor. araçlarımızı bir buçuk milyonu sattık ve geri kalanını ise yönetim kurulu ile birlikte toplantı yaparak kendimiz bu parayı toplayıp ödedik. Bizim oyuncularımız değerli oyuncular ve yarın sen 2 milyon euro edecek oyuncuyumu? elinde tutarsın yoksa arabayı satarsın.” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER