banner53

EYMS'da Göztepe Hazırlıkları Başlıyor

Süper Lig 31. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Teleset Mobilye Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 32. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıkları Çarşamba günü başlıyor.

EYMS'da Göztepe Hazırlıkları Başlıyor

Süper Lig 31. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde  Teleset Mobilye Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 32. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıkları Çarşamba günü başlıyor.

Süper Lig’de 31. Hafta sonunda 39 puan toplayarak 11. Sırada yer alan doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, 32. Hafta maçında 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Evkur Yeni Malatayspor 2 günlük iznin ardından Çarşamba günü Orduzu Pınarbaşı tesislerinde teknik direktör Erol Bulut, nezaretinde çalışmalara başlayacak.
Uzun bir aradan sonra Süper lig’e çıkan ve Evkur Yeni Malatyaspor, Ligde kalma hedefini büyük oradan garantileyen sarı kırmızılı ekip, Göztepe deplasmanından puan yada puanlar alarak 40 puan hedefini gerçekleştirmek istiyor

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER