Battalgazi Belediyesi'nde 160 İşçinin Kurası Çekildi

İŞKUR TYP Servis şefi Bülent Dağ Cengiz’in katılımıyla Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda Toplum Yararına Program (TYP) doğrultusunda Battalgazi Belediyesi bünyesinde 11 ay istihdam edilecek 160 İŞKUR işçisi için Noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Battalgazi Belediyesi'nde 160 İşçinin Kurası Çekildi

İŞKUR TYP Servis şefi Bülent Dağ Cengiz’in katılımıyla  Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda Toplum Yararına Program (TYP) doğrultusunda Battalgazi Belediyesi bünyesinde 11 ay istihdam edilecek 160 İŞKUR işçisi için Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. ​

Erkeklerde 35 yaş üstü, kadınlarda ise yaş sınırlandırması bulunmazken, kura öncesi konuşan İŞKUR TYP Servis Şefi Bülent Dağ Cengiz, “İŞKUR işçi alımı için Bugün 160 kişinin kurasını çekeceğiz. Herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Toplum Yararına Program (TYP) doğrultusunda İş-Kur ve Battalgazi ortalığı ile Battalgazi Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan 160 kişinin kurası için halkın ve başvuru sahiplerinin katılımı ile Noter huzurunda Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda kura çekimi gerçekleşti.

Kurada ismi çıkanlar iş bulmanın sevincini yaşarken, ismi çıkmayanlar ise üzüldü.  Kura sonucunda  kazanan adaylar, çalışmaya 15 Mayıs 2018'de başlayacak, 15 Kasım 2018 tarihinde son bulacak ve  6 ay sürecek

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tamam Günbay
Tamam Günbay - 4 yıl Önce

Sonucunu hangi sitede gore biliriz

Hacer
Hacer - 4 yıl Önce

İyi güzel de listeyi yayinlamadilar mi neredn bakabiliriz

Muharrem yaşar
Muharrem yaşar - 3 yıl Önce

Acaba ismimiz varmı

SIRADAKİ HABER