EYMS Tesisleri'ne Silahlı Saldırı Yapıldı

16 Aralık Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçı için Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde kampa giren Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp binasına silahlı saldırıda bulunuldu.

EYMS Tesisleri'ne Silahlı Saldırı Yapıldı

16 Aralık Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçı için Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde kampa giren Evkur Yeni Malatyaspor'un  kulüp binasına silahlı saldırıda bulunuldu.

Cumartesi gününü Pazar’a bağlayan gece saat 1.00 sularında Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ne silahlı saldırı yapıldı. 16 Aralık Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’la oynanacak maç öncesi Evkur Yeni Malatyaspor'un kamp yeri olan  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Ateş açan kişilerin saldırıdan sonra kaçtıkları öğrenildi.

Gerçekleşen saldırıda tesislere 5 kurşun isabet ederken, saldır da şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Saldırının gerçekleştirildiği sırada binada bulunan Teknik direktör Erol Bulut ve futbolcuların yanına olaydan kısa bir süre sonra Başkan Adil Gevrek, gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER