EYMS, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! 2-1

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig 29. hafta mücadelesinde deplasmanda Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılırken, ev sahibi takım bu galibiyetle üst üste 5 maçını kazanarak bu sezonun en uzun galibiyet serisini yakaladı.

EYMS, Kan Kaybetmeye Devam Ediyor! 2-1

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig 29. hafta mücadelesinde deplasmanda Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılırken, ev sahibi takım  bu galibiyetle üst üste 5 maçını kazanarak bu sezonun en uzun galibiyet serisini yakaladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'u Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında ağırlayan trabzonspor,  1-0 geriye düştüğü maçta rakibini Nwakaeme ve Rodallega'nın golleriyle 2-1 mağlup etmesini bildi ve puanını 52'ye yükseltti. Evkur Yeni Malatyaspor 38 puanda kaldı.Karadeniz temsilcisi üst üste 5. lig galibiyetini elde ederek Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Maça etkili bir başlangıç yapan bordo mavililer,  ilk dakikada gole çok yaklaştı. Rakip sahada iyi bir pas trafiği yapan Trabzonspor, etkili oyununu 90 dakikaya yayarak sahadan 3 puanı alan taraf oldu.

Mücadelede 76. dakika oynanırken Evkur Yeni Malatyaspor'da Mustafa Akbaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER