Bulut:'Yakaladığımız Fırsatları Değerlendiremedik'

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut," Trabzonspor maçının ilk devresinde ve ikinci devresinde yeterince gol pozisyonu yakaladık ama iyi değerlendiremedik. Böyle iyi bir rakip karşısında pozisyon yakalayamıyorsunuz ama yakaladığınız pozisyonları da iyi değerlendirmemiz lazım. Aytemiz Alanyaspor maçında da bu sıkıntıyı geçen hafta yaşadık. Gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Neticede bugün de Trabzonspor’a karşı da aynısı oldu” dedi.

Bulut:'Yakaladığımız Fırsatları Değerlendiremedik'

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut," Trabzonspor maçının ilk devresinde  ve ikinci devresinde yeterince gol pozisyonu yakaladık ama iyi değerlendiremedik. Böyle iyi bir rakip karşısında  pozisyon yakalayamıyorsunuz ama yakaladığınız pozisyonları da iyi değerlendirmemiz lazım. Aytemiz Alanyaspor maçında da bu sıkıntıyı geçen hafta yaşadık. Gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Neticede bugün de Trabzonspor’a karşı da aynısı oldu” dedi.

Süper Lig 29. hafta maçında 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut,"Bugün Trabzonspor maçına baktığımız; her şey istediğimiz gibi başladı. Golü de bulduk. Nwakaeme’nin bireysel ve katkılarıyla maç 1-1 oldu. Maçın ilk devresinde  ve ikinci devresinde yeterince gol pozisyonu yakaladık ama iyi değerlendiremedik. Aytemiz Alanyaspor maçında da bu sıkıntıyı geçen hafta yaşadık. Gol pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Neticede bugün de Trabzonspor’a karşı da aynısı oldu” diye konuştu.

Hafta içinde Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası maçına hazırlanacaklarını anlatan Bulut,"Bugün bu maçı burada unutacağız. Önümüzde Galatasaray ile  kupa rövanş maçımız var. Moralimizi yüksek tutup, iyi hazırlanıp, finale kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER