Erol Bulut,'Çıkışa geçmek istiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, milli maçlar için verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz

Erol Bulut,'Çıkışa geçmek istiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, milli maçlar için verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz

Sakat oyuncuların çokluğundan dolayı istedikleri 11’i oynatamadıkları ifade eden,Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut," Yaşananlarda dolayı birkaç mağlubiyetimiz oldu doğal olarak. Moral bozukluğu yaşadık. Kamp sürecini iyi değerlendirerek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

26 hafta sonunda 37 puanla beşinci sıra olmalarının güzel bir tablo olduğunu ifade eden Bulut,"Lig’de beşinci sırada yer alırken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise yarı finaldeyiz.Bana göre başarılı bir tablo. Tabi ligde 37 puanın üzerinde bir puan alsaydık daha mutlu olurduk. Aleyhimize verilen kararlar, lehimize verilmeyen kararlar olurken, yaşananlara tabiki bizim ve futbolcularımızın morallerini bozdu. Birde üzerine sakatlar eklenince sıkıntılı bir süreç yaşadık. 6-7 ilk 11’de oynayan futbolcumuzu kaybettik” dedi.

Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Bulut," Antalya’da kamp çalışmalarımıza bugün başladık. Bu milli arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz.Mina ve Bifouma koşulara başladı.Sakat oyuncularımızda bu süreçte aramıza katılacaklar. Galatasaray ile oynayacağımız kupa ve lig maçı öncesi Kamara’nın da tedavisi devam ediyor Antalya’da bizimle olacak ve hepsi aramıza katılacaklar" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER