'Dengeleri Değiştiren Bir Türkiye Var'

AK PARTİ Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Yazıhan ve Hekimhan’da seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan'da Yazıhanlılar ile buluştular

'Dengeleri Değiştiren Bir Türkiye Var'

AK PARTİ Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Yazıhan ve Hekimhan’da seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan'da Yazıhanlılar ile buluştular

YAZIHAN’DA
AKP heyeti, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Yazıhan’a çıkarma yaptı. AKP heyetini büyük bir coşkuyla karşılayan Yazıhanlılar, 31 Mart destanını şanlı bir destana dönüştürmeye hazır olduklarını gösterdiler.

Yazıhan Belediyesi’ne ait Kompozit Taşı Üretim Tesisi’nin önünde gerçekleştirilen büyük buluşmada konuşan Yazıhan Belediye Başkanı ve AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, “2014 yılında cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, teşkilatımızın ve Yazıhanlıların destekleriyle belediye başkanı oldum. 2014 yılından buyana sizlerle birlikte Yazıhan’ımıza hizmetleri getirme noktasında çaba harcadık. Gece gündüz demeden çalıştık” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Ben bugüne kadar ‘-cek, -cak’ demedim, ‘yaptık, yapılıyor, bitti’ dedik. Battalgazi Belediyesi’nde beş yıl içerisinde yaptıklarımız, Türkiye’de o emsaldeki belediyeleri karşılaştırın, onların 50 yıllık hizmetlerinden daha üzerindedir. İnşallah 31 Mart’ta sandıktan güçlü bir şekilde çıktığımızda, Malatya’da da bütün ilçelerimizle bir takım halinde şehrimizin her köşesine hizmet edeceğiz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da Yazıhan’a çok büyük hizmetler geldiğini kaydederek, “Hükümetimiz döneminde yapılan yolları, tünelleri, barajları Yazıhan iyi biliyor. Yazıhan, tarım alanında çok hızlı bir ilerleme kaydediyor. Bir yandan da belediyecilik hizmetleriyle Yazıhan hızlı gelişiyor. Bu hizmetlerin devamı gerekiyor. Bu anlamda Nevzat Öztürk başkanımızın çalışmalarını da çok beğeniyorum. Yazıhan’ımızın da başkanımıza çok büyük bir destek vermesi gerekiyor. 31 Mart’ta Yazıhan’dan rekor bir oy bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “Nevzat Öztürk ağabeyimize hizmetleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Şimdi 31 Mart seçimleri çok önemli. Allah nasip ederse Yazıhan, Nevzat Öztürk’ü yeniden belediye başkanı seçmeye hazır. Yazıhan’da Nevzat Öztürk, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Selahattin Gürkan, Türkiye’de ise Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümeye hazır mıyız, 31 Mart’ta durmak yok yola devam diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de “Hizmet bizim işimiz. Samimiyetle, tevazuuyla, gayretle sizlere hizmet edeceğiz. Nevzat Öztürk ve Selahattin Gürkan başkanımıza oy istiyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Tüfenkci, Yazıhan Belediyespor’a da Yazıhanlılardan destek isteyerek, Yazıhan’a Geleneksel Atlı Spor Tesisi’ni de bu dönem içerisinde yapacaklarını da dile getirdi

ÇAKIR HEKİMHAN’DA

Hekimhan’da Cumhur İttifakı adayı MHP’li Mustafa Arıkan’ın seçim çalışmalarına katılan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Vereceğiniz oylarla hem ilimizi ve ilçemizi yönetecek belediye başkanlarını seçeceksiniz hem de Türkiye’nin geleceğine yön vereceksiniz” dedi.

Milletvekili Çakır, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını, Hekimhan Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Arıkan ile birlikte Hekimhan İlçesi’nde sürdürdü.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ilk olarak ilçedeki seçim bürosunun önünde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Hekimhan Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Arıkan, “Allah’ın izniyle bu seçimi açık farkla alacağız, hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinerek, “Bu seçim Hekimhan’ımız için çok önemli çünkü doğru ve bize hizmet edecek bir başkanı seçmek bizim elimizde. Bir yandan da vereceğimiz oylarla Türkiye’nin geleceğine yön vereceğiz. Biz, zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bugünlere yüzyıllardır mücadele ederek geldik. Geldiğimiz nokta çok daha büyük bir mücadeleyi gerektiriyor” dedi.

Çakır, Türkiye’nin artık güçlü bir ülke olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgenin dengelerini değiştiren bir Türkiye var. Terör örgütleri PKK’yla, DEAŞ’la, YPG gibi uzantılarıyla mücadele ediyoruz. Sadece kuklalarla değil, perde gerisindeki kuklacılarla mücadele eden, büyüyen güçlü bir Türkiye var. Türkiye, bütün bu mücadelelerden bir tek sizin desteğinizle, oyunuzla daha da güçlenerek çıkacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı gücünü hep milletten alıyor. Onun için oylarımızın kıymetini bileceğiz.”

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER