Donald, Akhisarspor maçı hakkında konuştu

Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor hazırlıkları bugün başladı. Antreman öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Mitchel Donald, Kasımpaşa galibiyeti ve Akhisaspor karşılaşmalarını değerlendirdi

Donald, Akhisarspor maçı hakkında konuştu

Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor hazırlıkları bugün başladı. Antreman öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Mitchel Donald, Kasımpaşa galibiyeti ve Akhisaspor karşılaşmalarını değerlendirdi.

Kasımpaşa maçını değerlendiren Donald, "Zor zamanlardan geçiyorduk. Duygusal olaylarda yaşadık. Ama iyi bir reaksiyon verdik" dedi.

İkinci yarıdaki performansları ile ilgilide konuşan Donald, "Süper lig çok zor. Burada hataya yer yok. Hata yaptığınız zaman cezayı kesiyorlar. İkinci yarıda da çok hata yaptık. Sonuç bu. Koşu performansı olarak en üstteyiz. Ama dediğim gibi hata yaptığımız zaman cezayı hemen kesiyorlar" dedi.

Akhisarspor karşılaşmasının zor olacağını belirten Donald, "Onların durumu zor. İyi bir takım. Onlarında bir hedefi var, bizimde var. Final niteliğinde bir maç olacak" dedi.

Taraftar sorularına da cevap veren Donald, Malatya'dan gitmeye niyetinin olmadığını belirterek, bu sezon kendisini en çok zorlayan futbolcunun Galatasaray'dan N'diaye olduğunu söyledi. #malatya #malatyaspor #yenimalatyaspor

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER