Chaaleli, 'Maçı kazanarak bir üst tura çıkacağız'

3-1'in rövanşında kendi saha ve seyircisi önünde Partizan ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da Tunuslu orta saha oyuncusu Ghaylene Chaaleli, maçı kazanarak bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

Chaaleli, 'Maçı kazanarak bir üst tura çıkacağız'

3-1'in rövanşında kendi saha ve seyircisi önünde  Partizan ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da Tunuslu orta saha oyuncusu Ghaylene Chaaleli, maçı kazanarak bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında Partizan ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, son çalışmasını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptı.  Burda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Chaaleli," İlk maçta Partizan karşısında iyi işlerde yaptık.Bu sonuç belki dezavantaj olarak gözükebilir ama burada ikinci bir maç var.  Deplasmanda yaptığımız hataları telafi ederek, daha iyi bir sonuç elde edeceğimizden eminim” diye konuştu. Bu maç bizim için çok önemli.Buradaki atmosferin çok iyi olacağını duydum. İnşallah öylede olur. Bu turu geçmek için onlara çok ihtiyacımız var.Seyircide kendi görevini mutlaka tribünde yapacaktır. Sahada elimizden geleni yapacağız. 90 dakika boyunca desteklesinler.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER