Camiayı ve oyuncuları uyandırmak gerekiyormuş...

2-0 Kaybedilen Denizlispor maçının ardından konuşan Yeni Malatyaspor teknik patronu Kemal Özdeş," Önündeki maçımıza odaklanmak ve konsantre olmak hem camiaya hem oyunculara uyandırmak gerekiyor."dedi

Camiayı ve oyuncuları uyandırmak gerekiyormuş...

Süper Lig 24. hafta maçında deplasmanda Lukatel Denizlispor'da 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktörü Kemal Özdeş,  yenilginin ardından maç sonu açıklamalarda bulundu. Özdeş, Artık önümüzde bakacağız.  BU maçla ilgili söylenecek fazla sözün olmadığını söyledi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da göreve geldiği andan itibaren takımına puan kazandıramayan Kemal Özdeş, Sarı kırmızılı takımla çıktığı 5. maçını da mağlubiyetle tamamladı. Kemal Özdeş ve öğrencileri, Süper Lig 24. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştıkları Denizlispor'da 2-0 mağlup oldular.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılan BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Kemak Özdeş,"Mücadelede 10 kişi kalınca durun bizmi için zor oldu. Maç öncesinde ve oyunun ilk yarısında Denizlispor'un, ve Denizlisporlu taraftarın oluşturduğu enerji bizi baskı altına aldı. Bu maç ile ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok.  Kalemizde çok fazla duran top geldi. Mücadele içinde topa sahip olma ve topu tutmada sorun yaşadık. Bunları yapamayınca da kalemizde 1. golü gördük. İlk yarının son anlarında 10 kişi kalınca tabi durum bizi daha da zora soktu. Maçın ikinci yarısında oyunu tutmak önemliydi. Bu düşüncemizi de 75. dakikaya kadar yaptık. Ama skor 2-0 olduğunda maç zaten bitmişti. Bugünkü galibiyetinden dolayı Denizlispor'u kutluyorum. Galibiyeti hak edecek bir oyun oynadılar. Şimdi önümüzde kalan maçlara odaklanmak gerekiyor. Futbol böyle; geçmiş maalesef geçmişte kalıyor. Önündeki maçımıza odaklanmak ve konsantre olmak hem camiaya hem oyunculara uyandırmak gerekiyor. Takımım ve camiam bunu yapabilecek güçte. Bu psikolojiyi düzeltir ve kazanmaya başlarız"dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER