Çalışkan: 'Galibiyet Trabzonspor Maçı Öncesi Moral Oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Demir Grup Sivasspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik sorumlu Hakan Çalışkan, alınan galibiyetin ligde oynanacak olan Trabzonspor maçı için moral olduğunu söyledi.

Çalışkan: 'Galibiyet Trabzonspor Maçı Öncesi Moral Oldu

4-0'ın rövanşında Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Demir Grup Sivasspor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 yenen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik sorumlu Hakan Çalışkan,maç sonu açıklamalarda bulundu.

Çalışkan,"Üst üste Süper Ligin iki önemli takımıyla karşılaştık. Başakşehir maçı 4-1’lik skorla kaybettik. Arkasından lig lideri, her iki kulvarda da iddialı olan bir takımla karşılaştık. 2-1 kazandık ama elendik.Futbolcularda son 7-8 haftadır bir mental yorgunluk var. Maçın ikinci yarısında oyunu daha aktif, agresif oynayan, pozisyona giren bir takım vardı sahada. Pozisyonlarda daha dikkatli olabilseydik 2-1’lik sonucu daha erken yakalayabilirdik. Alınan galibiyet Trabzonspor maçı öncesi kendileri için moral oldu"dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER