Bulut:'Kazandığımız İçin Mutluyuz'

3-1 kazanılan Ankaragücü maçının ardından konuşan Evkur Yeni Malatayspor teknik patronu Erol Bulut, rakipleri karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bulut:'Kazandığımız İçin Mutluyuz'

3-1 kazanılan Ankaragücü maçının ardından konuşan Evkur Yeni Malatayspor teknik patronu Erol Bulut, rakipleri karşısında  galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bulut, 3-1 kazandıkları MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün oyunun sonucuna baktığımızda 3-1 kazanan Malatyaspor var. 3 puan aldığımızdan dolayı çok mutluyuz. 2-0’a kadar iyiydik, 2-1 olduktan sonra maçı kaybedebilirdik. 2-1’i koruma pozisyonuna girdik. Ayağa pas yapıp, basit hatalar yapmasaydık maçı 3 ya da 4-0’a getirebilirdik. Ankaragücü 2-3 net pozisyon yakaladı. Bunları skora yansıtabilselerdi maçı kaybedebilirdik” dedi.

Milli aranın kendilerine iyi geleceğini ifade eden Bulut, “Futbolcularımı tebrik ediyorum. Son haftalardaki moral bozukluğu, hata yapmama duygusunu oluşturdu. Önemli olan burada alacağımız 3 puandı, aldığımızdan dolayı mutluyuz. 37 puandayız. Milli maç arası bize çok iyi gelecek. Sakatlarımız geri dönecek. Milli maç arasından sonra daha iyi bir takım izlettireceğiz” diye konuştu.

Bulut, lige verilecek milli ara nedeniyle Antalya’da 8-9 günlük bir kamp süreci geçireceklerini belirterek, “Milli arada Antalya’da bir kamp yapacağız. Sakatlarımızda takıma katılmış olacak. İstediğimiz gibi takımın tamamı bizimle olacak. İlk kez tam olarak bir arada olacağız. İnşallah daha sakatlık yaşamayız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER