Bulut:'Her şeyin nedeni var'

Evkur Yeni Malatayspor’da teknik direktör Erol Bulut, kadro dışı bırakılan Ertaç Özbir ve Murat Akça hakkında açıklamalarda bulundu.

Bulut:'Her şeyin nedeni var'

Evkur Yeni Malatayspor’da teknik direktör Erol Bulut, kadro dışı bırakılan Ertaç Özbir ve Murat Akça hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper lig 26. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde  Ankragücü ile karşı karşıya gelecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut hem takımın  performansı hemde kadro dışı bırakılan Ertaç Özbir ve Murat Akça hakkında konuştu.

Bulut,"Aleyhimize verilen kararlar, sakatlıklarımızın yoğun olması ve lehimize verilmeyen kararlardan ligin ikinci ayrısında çok canımız yandı. Bunlarla beraber de ayrıca  Ondan sonra daha önce açıkladığım gibi içimizdeki bazı sorunlar oldu ister istemez. Birlikte almış odluğumuz karar ile de Ertaç Özbir ve Murat Akça kadro dışı bırakıldı.Her şeyin bir nedeni var. Ona herkes inansın. Yeterince sabrettim. Bazı şeylere böyle bir karar olması gerektiğini düşündüm ve o şekilde de karar verdim ama herkes bilsin ki taraftarımız, medya, her şeyin bir nedeni var. Nedensiz hiçbir şey olmaz. Futbolcularımız ile önümüzdeki günlerde tek tek oturup toplantı yapacağım. Gidişatı hep birlikte değiştirmemiz gerekiyor. Ben olayım, ekibim olsun, futbolcularımız olsun, yönetimimiz olsun, taraftarımız olsun, medya olsun hep birlikte bu işin içinden, bu kötü gidişattan çıkacağımıza ben inanıyorum" dedi.

Sözlerine İlk 6’nın içerisinde olma hedeflerinin halen devam ettiğini söyleyerek sürdüren Bulut,"Hafta sonu oynayacağımız Ankaragücü maçı da diğer maçlar gibi bizim için önemli.Şu an ligin 6.’sıyız, kupada yarı finaldeyiz. Bugüne kadar bu duruma nasıl geldiysek, başarı elde ettiysek, bu maçtan da 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. Şuan kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Önümüzde 9 maç var, bunu gerçekleştirebileceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER