Bulut,' Futbolcularıma Sahaya 3 Puan İçin Çıkacağımızı Söyledim'

Beşiktaş'a Süper Lig 22. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılarak, değerlendirmelerde bulundu.

Bulut,' Futbolcularıma Sahaya 3 Puan İçin Çıkacağımızı Söyledim'

Beşiktaş'a Süper Lig 22. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılarak, değerlendirmelerde  bulundu.​

Beşiktaş maçının ardından basın toplantısında konuşan Bulut,"Maçtan önce futbolcularıma yaptığım konuşmada, ‘3 puan için çıkacağımızı’ söyledim.“Hakem ve VAR ile ilgili bir cümle kurmayacağım, yorumda yapmayacağım. Maçta ilk yarıyı 10 kişi tamamlamamıza rağmen soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdik. 49’da kornerden yediğimiz basit bir gol oldu. 65’te  1-1’i sağladık, ancak ondan sonra kenardan gelen bir ortada ve birazda dikkatsiz oluşumuz ile ikinci golü kalemizde gördük"Hatta şöyle söyleyeyim, 11-11 olsaydı maçı kaybetmezdik."dedi.

Bulut, bir gazetecinin, “Adem Büyük kırmızı kart gördü, Murat Yıldırım’ı oyundan aldınız kulübeye bir tepkisi vardı, Murat Akça’nın performansı düşük göründü, ilerleyen haftalarda farklı bir kadro yapısı düşünecekmisiniz?” sorusuna ise “Adlarını vurguladığınız kişilerle genel futbolcularımız olsun içimizde detaylı konuşmam gerektiğini kendilerine söyledim. Önümüzdeki günlerde bu gerçekleşecek ama onu burada paylaşmayacağım” şeklinde cevap verdi.

Erol Bulut, ligin ikinci yarısında şuana kadar geçen zaman ile ilgli, “Tabi oyun sistemimizde biraz değişiklik yaptık. Biraz daha hücum oynamak istiyoruz. Geçmiş yıllara da baktığımızda liglerin ikinci yarılar hep zor geçiyor. Nitekim bu sene de aynı şekilde oluyor. Topladığımız 5 puan var. İlk yarının 2 puan gerisindeyiz şuan. Ama önümüzdeki haftadan itibaren tahmin ediyorum ki takım çıkışa geçecek” değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER