Basın Mensuplarına Covid-19 ve PSR Antikor testi yapıldı

Süper Lig'de BtcTurk Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçına sayılı saatler kala maçı takip edecek olan basın mensupları ve TSYD görevlilerine Covid-19 ve PSR Antikor testleri yapıldı.

Basın Mensuplarına  Covid-19 ve PSR Antikor testi yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Sağlık Kurulu ile yaptığı toplantının ardından Süper Lig'in 12 Haziran 2020'de başlayacağını açıklamasının ardından bu hafta ligler 27. hafta mücadelesi ile yeniden start alırken, BtcTurk Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa mücadelesini takip edecek olan basın mensupları ile TSYD görevlilerine Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerince koronavirüs testi yapıldı. 

Yapılan test sonuçlarının maç günü TSYD Malatya şubesi tarafından müsabakanın görevli doktoruna iletileceği bilgisi verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında basın tribününde 10 muhabir ile saha içerisin de ise 12 foto muhabiri görev alacak.

Karşılaşma öncesi alınan kararlarda; yayıncı kuruluş dışında stada kameraman alınmayacak, basın mensupları zorunlu olarak koruyucu maske takacak, basın ve foto muhabirleri çalışma odaları kapalı olacak, Karma alanda kesinlikle röportaj alınmayacak, basın toplantılarına önceden belirlenmiş olan bazı ajansların 3 muhabiri katılacak, basın tribününde mesafe olacak ve düzenler TSYD görevlisi tarafından sağlanacak, foto muhabirleri kale arkasında 1,5 metre mesafe kuralına uyarak aralıklarla duracak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER