banner53

Azubuike İçin Yurt Dışından Teklifler Var!

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımın önemli isimlerinden olan Azubuike için yurt dışından gelen teklifler hakkında açıklamalar yaptı.

Azubuike İçin Yurt Dışından Teklifler Var!

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımın önemli isimlerinden  olan  Azubuike için yurt dışından gelen teklifler hakkında açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Spor Toto 1.Lig’de mücadele ettiği dönemde kadrosuna kattığı Azubuike, takımın Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Genç Nijeryalı, Süper Lig’deki ilk sezonunda da performansıyla bütün dikkatleri üzerine çekti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’ye Fransa ve İngiltere kulüplerinden tekliflerin olduğu, transferle ilgili görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Azubuike için Fransa ve İngiltere’den transfer tekliflerinin olduğunu ifade ederek, “Azubuike için gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Şuanda Fransa ve İngiltere’den bazı kulüplerden oyuncumuz için teklif geldi. Şuanda net bir şey yok. Türkiye’den de oyuncumuzu takip eden kulüpler var. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER