Refah mı Geliyor?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın parti kurma hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

Refah mı Geliyor?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın parti kurma hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

REFAH MI GELİYOR?

Malatya TARAFSIZ Gazetesi’ne konuşan Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım, Milli Görüş Kimliğini temsil edemeyenlerden kurtarma vaktinin geldiğini ifade ederek, Afrin kahramanı 2. Ordu Komutanı Metin Temel Paşa’nın apoletini sökmek isteyenlerle aynı safta olan Saadet Partisi’ne üstü kapalı ağır eleştirilerde bulundu.

ABDESTİMİZİ TAZELİYORUZ

Erbakan Vakfı Genel Merkezi’nce Ankara’da yapılan İl ve İlçe Başkanları toplantısına katılan Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım, “Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ile istişare etme fırsatı buldum. Temmuz Ayı içinde abdestimizi tazelemeyi hedefliyoruz. Osmanlı’ya zalim diyen Kılıçdaroğlu ile terörle mücadelede kahramanca mücadele eden ve Afrin’de destan yazan 2. Ordu Komutanı Temel Paşa’nın apoletlerini sökmek isteyen bir düşünceyle nasıl bir arada olunur ve Milli Görüşü nasıl temsil eder” dedi.

ERBAKAN’IN YOLUNDA YÜRÜMELİYİZ
Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Bilal Yıldırım, “Erbakan Hocamızın ortaya koymuş olduğu çizgiyi, duruşu muhafaza edip, yeni nesillere, gençlere aktarabilmek için gerekli adımları çalışmaları yapmak zorundayız. Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlayabilmek için aynen Erbakan Hocamızın yürüdüğü yoldan yürümek mecburiyetindeyiz. İşte bu sebeple diyoruz ki; Milli görüş camiasını ve milletimizi, milli görüşü hakkıyla temsil edemeyenlerden kurtarmanın vakti çoktan gelmiştir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER