Adem Büyük, Abdullah Avcı'ya Patladı!

Süper Lig 7. Hafta kapanış mücadelesinde İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 1 puanla ayrılırken, Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük arasında yaşanan gerginlik maçın önüne geçti.

Adem Büyük, Abdullah Avcı'ya Patladı!

Süper Lig 7. Hafta kapanış mücadelesinde İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 1 puanla ayrılırken, Medipol  Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük arasında yaşanan gerginlik maçın önüne geçti.

Maçın hakemi Fırat Aydınus’un karşılaşmanın ilk yarısını sona erdiğini belirten düdüğünü çalmasının ardından Medipol  Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük arasında gerginlik yaşandı.

Maç sonunda Adem Büyük açıklamalarda bulunarak, gerçekleşen gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu.

"Sayın Abdullah Avcı'nın kariyerine saygı duyuyorum ama bir rakip takım oyuncusuna, takım kaptanına hiçbir şekilde kimse vuramaz. Bu yaptığını da onun vicdanına bırakıyorum.Rakip takımın futbolcusuna hiçbir teknik adamın vurma hakkı yok. Karşılaşma içinde her iki takım futbolcuları arasında gerginlikler olabilir. Buda normaldir. Teknik direktör kendi futbolcusuna istediğini yapsın ama bana yapamaz, diğer takım arkadaşlarıma da yapamaz.  İstediği kadar kariyerli olsun”dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 05:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan
Erkan - 4 yıl Önce

Adem adın soyadın büyük sen kendine yakışanı yani büyüklüğünü yap onlar yapsınlar harika bi futbolcusun buda sana yeter

SIRADAKİ HABER