Abdullah Avcı:'Adem Büyük Muhatabım Değil'

Süper Lig 7. Hafta maçında Adem büyük ve Abdullah Avcı gerginliği maçın önüne geçti. Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük arasında yaşanan gerginlik karşılaşma sonuna taşındı.

Abdullah Avcı:'Adem Büyük Muhatabım Değil'

Süper Lig 7. Hafta maçında Adem büyük ve Abdullah Avcı gerginliği maçın önüne geçti. Medipol  Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyaspor’un kaptanı Adem Büyük arasında yaşanan gerginlik  karşılaşma sonuna taşındı.

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, maç içerisinde gerilim yaşadığı ve maç sonu kendisi hakkında yorumlarda bulunan Adem Büyük'e sert yanıtlar verdi.

Evkur Yeni Malatayspor kaptanı Adem Büyük’ün kendisinin muhatabı olmadığını belirten Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı,” Bu ligde 10 yıldır kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor. Geçtiğimiz sezon Malatyaspor ile yapmış olduğumuz hem hazırlık maçı, hemde lig maçının ardından özür dileyen bit oyuncudan bahsediyoruz. Ne yaparsak söyleriz, lafımızın arkasındayız” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER