banner53

Yıldızhan, ‘Pütürge Hakkettiği Hizmeti Görecektir’

MHP Pütürge Belediye Başkanı A.Adayı Mahmut Yıldızhan, Pütürge’de çalışmalarına hız vererek, Pütürge projelerimiz ile daha yaşanabilir, kimlikli, göç etmeyen bir ilçe olacaktır dedi.

Yıldızhan, ‘Pütürge Hakkettiği Hizmeti Görecektir’

MHP Pütürge  Belediye Başkanı A.Adayı Mahmut Yıldızhan, Pütürge’de çalışmalarına hız vererek, Pütürge projelerimiz ile daha yaşanabilir, kimlikli, göç etmeyen bir  ilçe olacaktır dedi.

MHP Pütürge Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Yıldızhan, resmi başvurusunu gerçekleştirdikten hemen sonra, kolları sıvayarak çalışmalara hız verdi. MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç ve yönetimi ile birlikte, uyumlu bir çalışma proğramı düzenleyerek, çalışmalara devam ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Aluç, “Mecvut siyasi partilerin aday adayları kendilerini halka anlatmak,tanıtmak veya halkın ihtiyaçlarını nelerdir proğramını dahil oldukları bu siyasi dönem hepimizin aklımızı başımıza alıp reel manada hizmet edecek adayı belirlemek için yeni bir fırsat modeli sunmaktır. Adayımız projeleri ile Pütürge’yi hakkettiği kimliğe kavuşturacaktır.Çalışmalarımızı uyum içinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER