Adil Gevrek:'Sadık İçin BJK ve FB Devrede'

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'a beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'de talip oldu.

Adil Gevrek:'Sadık İçin BJK ve FB Devrede'

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'a beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'de talip oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lige yükselmesinde önemli bir katkısı bulunan başarılı futbolcu Sadık Çiftpınar'a liglerin devre arasına girmesinin ardından transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon bir çok takımın radarına giren Sadık için ye sezonda da Beşiktaş ve Fenerbahçe kolları sıvadı. Defans hattı için takımı güçlendirmek adına transfer yapmayı hedefleyen her iki takımda sarı kırmızılı futbolcuyu transfer edebilmek kulübe görüşme talebinde bulundu.

Sadık Çiftpınar'ın transferi hakkında Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil gevrek ise, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşeceklerini söyledi.

"Görüşme Talebi Oldu"

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncuları Sadık Çiftpınar’ın transferi ile ilgili görüşme talep ettiğini söyleyerek, “Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın Sadık Çiftpınar ile ilgili görüşme talepleri oldu. Her iki takımla da görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat kav
murat kav - 4 yıl Önce

sadigin yerinde olsam buyuk kucuk yakin artik mazide kaldi borc haric icinde sikinti cekiyur buyuk dedigimiz takimlar akilli olmasi lazim sadigin hedefini buyuk takimdan ya na kullanmasin tectube sart oncelik malatyada en iyi tecrobeyi kazansin ki sezon sonu ikincilig takimlarinin fotbolcuso olmasin

SIRADAKİ HABER