Yeniden Refah Akçadağ Yönetimi İstifa Etti

Yeniden Refah Partisi Akçadağ Kurucu İlçe Başkanı Olarak İlçe Yönetimim, Belediye Meclis Üyemiz Mustafa TURHAN , Bir çok Mahalle Başkanımız üyelerimiz Ve Tüm Teşkilatlanmam Adına Ortak Basın Açıklamamız ve istifamızdır;

Yeniden Refah Akçadağ Yönetimi İstifa Etti

Yeniden Refah Partisinin Kurulması Ve teşkilatlanmanın başlamasıyla birlikte Akçadağ İlçe Başkanlığı görevini kongremizi yaparak kuruluşumuzu ve teşkilatlanmamızı hızlı bir şekilde gerçekleştirdik.

Partimize yakışır Lekesi olmayan anlı ak, başı dik, Dürüst ve Milli görüş ahlakını, anlayışını benimsemiş kişilerden oluşan İlçe yönetimimizi kurup Mahalle teşkilatlanmamızı oluşturduk. 

2024 Yerel seçimlerinin aday adaylığı sürecinde İlçemiz Mevcut belediye başkanı Ali Kazgan başta iktidar partisi olmak üzeri seçim kazanabilme ihtimalı olan mevcut oy potansiyeli olan tüm partilerin kapısını çalmış fakat tüm partiler   Ali Kazgan’a red cevabi vermiştir. 

İl Başkanı Bilal Yıldırımın telkinleri üzerine Ali kazgan partimize üye olmuş ve aday adaylığı sürecinde partimizin Akçadağ Belediye Başkanlığı Aday Adayı Başvurusu Yapmıştır. 

İlçe Başkanı Münür AKGÜN olarak ve tüm yönetimim adına  Ali KAZGAN’a Aday adaylığı sürecinde tüm aday adaylarına eşit mesafede olduğumuzu Yeniden refah partisinin Ahlakı ve Milli görüş ruhunun; Makamdan, Mevkiden, Hısımcılıktan, Akrabacılıktan, Maddi ve manevi bir çok konuda önde geldiğini, Partimizin Anlayışında, Beytül Malin her kuruşunun önemli olduğunu, Hizmet anlayışının din, dil, irk, mezhep farkı olmadan oy verdi vermedi düşüncesi olmadan hizmet edilmesi gerektiğini, artık bağımsız bir belediye başkanı olmadığını kurmuş olduğu belediye yönetim anlayışının ve belediye kadrolarının partimizin ve hiç bir insanın kabul etmeyeceği ahlak, dürüstlük, vicdan, haram, helal,  hak ve hukuktan uzak olduğunu acil düzeltilmesi gereken konuların olduğunu defalarca sözlememize rağmen söylediklerimizin hepsini kendisininde kabul edip onaylaması ve kesinlikle haklısınız düzelteceğim demesine söz vermesine rağmen düzeltmediğini bu konuları il başkanı Bilal Yıldırıma ve il sorumlumuza gerek yazılı gerekse sözlü olarak iletmemize rağmen çözülmediğini bu şartlar altına Ali KAZGAN isminin adaylığının  Yeniden Refah Partisine yakışmadığını, aday olması durumunda desteklemeyeceğimizi İl teşkilatına bildirdik fakat il başkanı Bilal Yıldırım ile Ali kazgan arasında gizli anlaşmalar, ve görev paylaşımları sonrası Ali Kazgan Akçadağ Belediye Başkan adayı edilmiştir.

Yeniden Refah Partisi Akçadağ Kurucu İlçe Başkanı Olarak Mevcut Başkanlık Görevimden, İlçe Belediye Meclis Üyemiz Mustafa TURHAN parti görevlerinden ve Tüm ilçe yönetimi olarak bir çok mahalle başkanımız ve üyelerimizle birlikte Ali KAZGAN,ı desteklemediğimizi ve tüm görevlerimizden istifa ettiğimizi bildiririz. 

Niyetimiz Hayır, Akibet Hayır  Olur İnşallah Selam ve dua ile. 

Münür AKGÜN

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengizhan DURSUN
Cengizhan DURSUN - 2 ay Önce

Perşembenin geleceği Çarşambadan belli diye güzel bir söz vardır . Mevcut belediye başkanı 10 yıl süre ile ilçemize ne yapmış.. vaad ettiği hangi projeyi hayata geçirmiş.. ilçemize giden yolun hâli bile sahipsiz bir ilçe olduğunun resmidir..
İnşAllah sağduyu ve vicdan ağır basacak ve akçadağimiza yakışır depremin yaralarını Saracak güzel bir başkan seçilir...

SIRADAKİ HABER