Tüm Mağduriyetleriniz As Hasar Danışmanlık İle Son Buluyor

As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, kararlı ve emin adımlarla her geçen gün sektörde öncü olmaya devam ediyor.

Tüm Mağduriyetleriniz As Hasar Danışmanlık İle Son Buluyor

As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri hakkınızı korumak ve gelinen süreci birlikte kurgulamak adına artık sizlerle. Gelişen ve büyüyen Türkiye'de misyonunu, özellikle etik ve tüm mevzuata uygun bir koordinasyonla sağlamayı kendilerine çizgi olarak seçen As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, kararlı ve emin adımlarla her geçen gün sektörde öncü olmaya devam ediyor.

İş yerinde çalışırken kaza mı geçirdiniz? mağduriyet mi yaşıyorsunuz? yada trafik kazası mı geçirdiniz? mağdur olduğunuzumu düşünüyorsunuz? korkmanıza gerek yok. Çünkü artık As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri sizin yanınızda. Trafik Kazaları, İş kazaları Terör olaylarından dolayı mağdur olanlar, Toplu taşımacılıkta yaşanılan kazalar, Kaza sonucu Araç değer kayıpları, Sağlıkta yanlış tedavi, Tren kazaları, Uçak kazaları ve  Deniz yolu kazaları gibi meydana gelen maddi ve manevi mağduriyetleriniz ortadan kalkıyor.

Dünya'da en çok yaşanan kazaların başında trafik kazaları gelmekte. Trafik kazalarında yaşanan ölüm ve sakatlıklardan doğan mağduriyelerde maddi tazminat haklarınızın olduğunu biliyor muydunuz ? As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri olarak sizin adınıza kaza sonrasın da ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalar da maddi tazminat haklarınızı inceleyip poliçe deki teminatlar doğrultusun da almanız gereken tazminatı sorunsuz olarak sonuçlandırıyoruz.

As Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri bir kaza sonucun da doğabilecek her türlü tazminat haklarını en kısa sürede hak sahiplerine ulaştırmak, mağduriyetini en aza indirmek, tarafların anlaşmazlıklarında sürecin hızlandırılmasına dışardan destek veren ve tamamen konusunda uzman personel kadrosu bulunan bir danışmanlık şirkettir.

Sizde zaman kaybetmenden https://www.ashasardanismanlik.com.tr/ adresine giriş yapyıktan sonra profosyonel kadrolara ulaşarak merak ettiğiniz  tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER