Fırat Edaş Basın Çalışanlarının bayramını kutladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda yayımladığı mesajla basın emekçilerini unutmadı.

Fırat Edaş Basın Çalışanlarının bayramını kutladı

Fırat EDAŞ, Türk basınına uygulanan sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihindekutlananGazeteciler ve Basın Bayramı’nda yayımladığı mesajla basın çalışanlarının bayramını kutladı.  

Basın çalışanlarının anlamlı günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Fırat EDAŞ, şu cümlelere yer verdi: “Basın çalışanları, her türlü zorlu şartlara rağmen gazetecilik mesleğinin gerektirdiği doğru ve hızlı habercilik anlayışıyla görevini yerine getirme gayretinde olmuştur. Tıpkı Covid-19 salgını sürecinde enerji ve sağlık çalışanları gibi basın çalışanlarının da özverisine yakından tanıklık etmekteyiz.24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı,ülkemizde bu anlamlı görevi yerine getiren basın emekçilerimizin toplumumuzda bir kez daha hatırlanmasına vesile olmaktadır. Ülkemizde ve dünyada basın çalışanları, bulunduğu yerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağlamıştır. Aynı şekilde bölgemizin sesi olan yerel basınımızın kamuoyunda toplumsal bilincin artması adına özveriyle yürüttüğü bu kutsal görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyetle devam ettireceğine inanıyoruz.Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak, sorumluluk bölgemizde faaliyete başladığımız günden bu güne, toplumu bilgilendirmemizde en büyük yardımcımız ve destekçimiz basınımızın değerlitemsilcilerinin24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar,çalışmalarında başarılar dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER