Öğretmen ve Öğrenciler Yaşam Merkezini Ziyaret Etti!

Yakın zamanda Battalgazi Belediyesi tarafından açılışı yapılacak olan Bölgenin ilk Engelsiz Yaşam Merkezi Kampüsünü Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve öğrencileri Engelsiz Yaşam Merkezi gezdiler.

Öğretmen ve Öğrenciler Yaşam Merkezini Ziyaret Etti!

Yakın zamanda Battalgazi Belediyesi tarafından açılışı yapılacak olan Bölgenin ilk Engelsiz Yaşam Merkezi Kampüsünü Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve öğrencileri Engelsiz Yaşam Merkezi gezdiler.

Battalgazi Belediye Yaşam Merkezini öğrenciler ile birlikte ziyaret eden Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmeni Ömer Sülü,"Böyle bir merkezi hizmete açtıkları için açanlara teşekkür ediyorum. Bizim öğrencilerimize ve engelli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Malatya'nın böyle bir engelli merkezine ihtiyacı vardı. Engelli vatandaşlarımızın buraya gelerek birbirleri ile tanışmaları görüşmeleri, birbirleri ile tartışmaları, buralardan destek alarak iş sahibi olmaları ve eğitimlerini tamamlamaları noktasında olmazsa olmaz çalışmalar bunlar. Çok güzel bir çalışma olmuş inşallah diğer ilçelerimize de yayılır, oradaki engelli vatandaşlarımızda bu hizmetten faydalanır.

Turgut Özal Meslek Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Melek Bölükbaşı ise," Engelliler haftası arifesinden dolayı böyle güzel bir gezi düzenlenmesi bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızla birlikte Engelsiz Yaşam Merkezini gezmek gerçekten güzel her şey düşünülmüş. Özellikle mezun olan çocuklarımız için hem eğitim amaçlı, hem de boş vakitlerini geçirmelerini değerlendireceği bir imkan sunulur. İnşallah engelli çocuklarımızın faydalanabileceği bir kurum olur.

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Yaşam Merkezi hakkında bilgiler veren Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Uzman fizyoterapist Burak Buğday, Engelsiz Yaşam Merkezi'miz de Fizik tedavi eğitimi olacağını ifade ederken," Bu merkezimizde  zihinsel engelli öğrencilerimiz için bireysel eğitimlerimiz olacak. Sanal eğitim odalarımız var, çocuklarımızın eğitimi için tiyatro eğitimi, sinema salonlarımız mevcut. Sağlık bölümünde fitness bölümü havuz bölümü bulunmaktadır. Yine hobi bahçelerimiz, basket sahalarımız, futbol sahalarımız ile engelli çocuklarımız için açık park alanlarımız mevcut. Bu hizmetlerden hem çocuklarımız, hem de velilerimiz çok memnunlar. Bu merkezde sadece çocuklar için değil, engelli vatandaşlarımızın velileri, anne babaları ve kardeşleri içinde hobi bahçelerimiz, engelli parklarımız ve yine velilerimiz zaman geçireceği eğlence odaları ve kütüphanelerimizde var"şeklinde konuştu.

Bülten

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER