Mahkeme 2 Eski Müdüre Beraat Kararı Verdi

Devam etmekte olan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davasında 11 dosya daha yargılamada sonlandı. Dava kapsamında Eski bölge müdürü ile il müdürünün de aralarında bulunduğu toplam 8 sanık için beraat kararı çıkarken, biri doktor 3 sanığa ceza verildi.

Mahkeme 2 Eski Müdüre Beraat Kararı Verdi

Devam etmekte olan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davasında 11 dosya daha yargılamada sonlandı. Dava kapsamında Eski bölge müdürü ile il müdürünün de aralarında bulunduğu toplam 8 sanık için beraat kararı çıkarken, biri doktor 3 sanığa ceza verildi.​

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne davasında  bu örgüte üye olmak suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan eski öğretmen Barış Ö.’ye 7 yıl 6 ay, “Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etmek” suçundan ise Dr.Mustafa D. ve sanık Mehmet Y.’ye ise 3’er yıl 1’er ay hapis cezası verilmesi yönünde karar çıktı.

Mahkeme ayrıca diğer davalarda ise ASP Müdürlüğü’nde Memur olan Mehtap G., TÜİK eski Bölge Müdürü Hüseyin Avni D., Müftülük personellerinden Esra Ö. Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski İl Müdürü olan Ali S., öğretmen Yusuf G., hemşire Seda G.,  ile sanıklar Hasan Y. ve Mustafa K.  hakkında ise beraat kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER