banner53

MBB Bağımsız Adayı İbrahim Gezer,  Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr.İbrahim Gezer,  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MBB Bağımsız Adayı İbrahim Gezer,  Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr.İbrahim Gezer,  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gezer, Ankara Çarşısı, Eski Köy Garajı ve İnönü Caddesi Esnaflarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

GEZER: "MALATYA DEĞİŞİMİN ARİFESİNDE"

Şehrin siyaset yapma biçimini değiştirip, kamu kaynağıyla kişisel reklam döneminin son bulacağını dile getiren Prof. Dr. İbrahim Gezer;" Bu şehirde siyasette kalmanın yolu şark kurnazlığından, tribünlere oynamaktan ya da Ankara’ya selam yollamaktan değil, liyakat, ehliyet, emek ve çalışmadan geçecek. Şehrimizdeki siyaset yapma biçimini değiştireceğiz Kamu kaynağıyla kişisel reklam dönemi son bulacak. Memnuniyetsizlik hat safhada, sessiz bir dip dalga var. Malatya değişimin arifesinde 31 Mart seçimleri büyük sürprizlere gebe"dedi

"DEPREMİN YARALARI SARILAMIYOR"

Esnafların dertli olduğunu, şehir ekonomisinin çökme noktasına geldiğinide ifade eden Bağımsız aday Prof. Dr. İbrahim Gezer; "Ekonomik politikalar etkili bir şekilde sahaya sürülemiyor. Bu şekilde devam edilirse çok insanın canı yanacağını, ve şehrin toparlama süresi beklenenden çok daha üzerinde bir zaman diliminde gerçekleşecek.Zümrüdü ANKA Malatya Projesi (Yüzyılın Projesi) ile şehrin ekonomisini canlandıracağız. 1980’lerin ortasına kadar Türkiye’nin gerisinde olan G. Kore’yi bugün Türkiye’yi 4’e katlar hale getiren, 25 yıl öncesine kadar balıkçılık ve inci ticaretiyle hayata tutunmaya çalışan çöller ülkesi Katar’ı bugün dünyanın en zengin ülkesi yapan, bir zamanların bataklıklar ülkesi Finlandiya’yı eğitimci ve akademisyen Snelman öncülüğünde kısa sürede Beyaz Zambaklar Ülkesine dönüştüren, baklava ve kebap şehri Gaziantep’i bir sanayi, ticaret ve turizm şehri haline getiren proje artık Malatya’da. Yüzyılın projesiyle Malatya’nın yüzyılını şekillendirmeye geliyoruz. Onlarca proje, yüzlerce girişim, binlerce iş ve istihdam Malatya’yı bekliyor. Şimdi çalışma zamanı, şimdi seferberlik zamanı, şimdi Malatya zamanı"diye konuştu

"31 MART’da MALATYA KAZANACAK"

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Malatya'nın kazanacağını da sözlerine ekleten Gezer, "31 Mart’ta bu şehirde artık azınlık bir zümrenin her gün daha zengin olduğu bir şehirden çıkıp, herkesin refah’ının yükseldiği bir şehre dönüştüreceğiz. Bütün israfların önünü keseceğiz. Şehrin tüm kaynaklarını esnaflarımıza ve insanlarımıza aktaracağız. Bizimle yaşanabilir şehirler sıralamasında çok daha iyiye giden bir Malatya izleyeceksiniz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2024, 15:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Öztürk
Abidin Öztürk - 4 ay Önce

Başarı Dileklerimle...

SIRADAKİ HABER