Malatya'da 14 Şubat Cuma Günü Okullar Tatil Edildi

Türkiye'nin büyük bölümü kar yağışı etkisi altında... Her gün birçok ilden tatil haberi geliyor. Malatya'da gün boyu kar etkisini yitirmeden devam ederken öğrenciler "Malatya'da yarın okullar tatil mi?" sorusunu soruyor. Beklenen açıklamayı Malatya Valisi Aydın Baruş,  sosyal medya hesabından yaptı. 14 Şubat Cuma günü Malatya'da tüm okullar tatil edildi.

Malatya'da 14 Şubat Cuma Günü Okullar Tatil Edildi

14 Şubat Cuma Günü Malatya'da eğitime 1 GÜN ara verildi..

Öğrencilerin beklediği kar tatili haberi sonunda geldi. Malatya'da dün etkili olan ve 13 şubat perşembe günü Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamayla Malatya genelinde okullar 1 gün süre ile tatil edilmişti. Hava şartlarının 14 şubat cuma günüde etkisini arttırarak devam etmesinin ardından yeni bir tatil haberi daha geldi. Malatya Valisi Aydın Baruş, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Malatya genelinde eğitime 14 şubat cuma günüde ara verildiğini duyurdu.

İŞTE VALİLİK AÇIKLAMASI

Malatya İli genelinde, devam eden olumsuz hava koşullarının devam etmesine bağlı olarak kara yollarında oluşan buzlanma dolayısıyla ulaşımda yaşanan sorunlar nedeniyle,  öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından,İlimize bağlı tüm ilçelerde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 14 Şubat 2020 Cuma günü (1) bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.
Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri de 14 Şubat 2020 Cuma günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER