Gürkan, Kapalı Çarşı Esnafı İle Buluştu!

Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Kapalı Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen davete katılarak esnaflarla kahvaltı yaptı.

Gürkan, Kapalı Çarşı Esnafı İle Buluştu!

Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Kapalı Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen davete katılarak esnaflarla kahvaltı yaptı.

Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın kendi davetlerini kırmayarak esnafı ziyaret etmesini değerlendiren İnönü Kapalı Çarşısı başkanı Saim Güntan, “ İnönü Kapalı Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin yapmış olduğu davetini kırmayarak, çarşımızı onurlandıran Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan beyefendiye hoş geldiniz diyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Bize her zaman için her yerde destekleyen, esnafımıza destek veren ve derdimize deva olan başkanımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

İnönü Kapalı Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin  yapmış olduğu davete katıalrak esnaflarla kahvaltı yapan Başkan Gürkan, davetten duyduğu memnuniyet dile getirdi.

Başkan Gürkan, “Özellikle kapalı çarşı esnafımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kapalı Çarşının Sosyal Dayanışma Derneğinin aktivitesinin ziyadesiyle takdir ederek, yakinen takip ediyorum. Esnaf arasındaki dayanışmanın ve birlik beraberliğin olduğu çarşı esnafımız burada. Eski dönemlerde yaşanan esnaf anlayışı, esnaf bütünlüğünün göstergesi kapalı çarşı esnafındadır. Gerek kapalı çarşı esnafının birbirine olan dayanışması ve yardımlaşması gerçekten biz yerel yöneticiler olarak bizleri memnun ediyor. Biraz önce esnafımızı gezdik. Özellikle kapalı çarşı 42 yıldan beri bu memleketimize hizmet veren bir çarşıdır”dedi.

İnönü Kapalı Çarşısının Türkiye’nin ilk Avm’lerinden dolduğunu dile getiren Gürkan, “42 yıl geçmesine rağmen, binayı gezdiğinizde binanın bakımı  yeni yapılmış ve yeniden hizmete açılmış bir yapı olarak karşımızda olmasında göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı kapalı çarşı esnafımızın adına Saim beye teşekkür ediyorum. Bizleri bugün sabah kahvaltısında bir araya getirdiler. Esnafımızın sorunlarını yakinen takip eden, sorunların çözümü noktasında gerek yerel bazda önerilerimizi ve tedbirlerimizi alma ile genel idareye sorunların iletilmesi noktasında elimizden gelen gayreti  ve çabayı gösteriyoruz. Sizlerle birlikte kahvaltı sofrasında bulunmaktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İş yerinizde hayırlı , helal ve bol kazançlar diliyorum. Şuana kadar kapalı çarşı esnafımız ile ilgili bizlere gerek fiyat, gerekse davranış boyutuyla olumsuzluk yaşanmadı. Buda burada ki esnaf dayanışmasının iyi bir temel göstergesidir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER