'Biz, beraberce Türkiye’yi oluşturuyoruz'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman mağdurun, mazlumun, yetimin, öksüzün yanında. Onun ruhu hepimizi aydınlatıyor, ışık tutuyor, yol çiziyor, vizyon belirliyor.

'Biz, beraberce Türkiye’yi oluşturuyoruz'

Cumhurbaşkanımıza, dünyadaki mazlumların ve ülkemdeki vatandaşlarımızın yanında yer aldığı için şükranlarımı sunuyorum. Kimimiz duayla, kimimiz hizmetle, kimimiz ekonomik destekle birbirimizin tamamlayanıyız. Biz, beraberce Türkiye’yi oluşturuyoruz” dedi. 

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kurban Bayramı dolayısıyla Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, ziyaretlerinden dolayı AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkür ederek, “Yetimler Kervanı’nın her aşamasında ve her adımında milletvekilimiz her zaman yanımızda oldu. Kendisini çok seviyor ve takdir ediyoruz. Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kardeşim, Yetimler Kervanı’nı açtığımız günden beri yanımızda ve destekçimiz oldu. En güzel ayakkabıların ilk bağışçısı da odur” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ise “Sizler bizim için çok kıymetli ve değerlisiniz. Bizlerde, sizlere karşı görevlerimizi elimizden geldiği kadar yerine getirmek istiyoruz” diye konuştu. 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de Çolak ailesinin hayır işlerinde örnek olduklarını belirterek, “Yetimler Kervanı ile de bunu taçlandırdılar. Yetimler Kervanı’nın yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz. Önceliği garip gureba olan bu derneğin her zaman yetimlere öncelik veriyor olması bu hassasiyetlerini gösteriyor” ifadelerini kullandı. 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “Siz güzel evlatlarıma, kardeşlerime hizmet etmek, destek vermek, sizlerin bir tane ‘Allah razı olsun’ duasını almak çok kıymetli. Yetim gülerse, dünya güler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman mağdurun, mazlumun, yetimin, öksüzün yanında. Onun ruhu hepimizi aydınlatıyor, ışık tutuyor, yol çiziyor, vizyon belirliyor. Cumhurbaşkanımıza, dünyadaki mazlumların ve ülkemdeki vatandaşlarımızın yanında yer aldığı için şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbim herkesin gönlünde ne varsa onu nasip eylesin. Hepimiz birbirimizin tamamlayanıyız. Kimimiz duayla, kimimiz hizmetle, kimimiz ekonomik destekle birbirimizin tamamlayanıyız. Biz, beraberce Türkiye’yi oluşturuyoruz. Sizlerin yüreğinden ne geçiyorsa, Rabbim hayırlısıyla onları versin. Evlatlarınızla sizleri güldürsün, evlatlarımızla bizi imtihan etmesin. Hepsine sağlık, sıhhat, uzun ömür versin” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak’ın anlamlı bir görev yaptığını ifade ederek, şunları söyledi: “Bütün yetimler ve evlatlarım ona ‘İhsan baba, İhsan dede’ diyorlar. Benim kardeşlerim ona ‘İhsan ağabey, İhsan baba’ diyorlar. Hanım kardeşlerim, annelerimiz onu baba, kardeş gibi görüyorlar. O’nun Malatya’da oluşturduğu güven inanılmaz derecede önemli. İçişleri Bakanımız aradı, Ankara’da sivil toplum örgütleriyle ilgili bir ekip oluşturacaklarını ve Türkiye’deki sivil inisiyatifi anlatacak Malatya’dan bir isim istedi. Sayın Bakanımıza ‘İhsan Çolak’ı tek geçerim’ dedim. İçişleri Bakanlığımızın oluşturmuş olduğu sivil toplum örgütleri birliğinin Malatya’daki temsilcisini İhsan Çolak olarak belirledik. Sayın Bakanımız ve ekipleri temasa geçti. Ben biliyorum ki emanet emin ellerde. Maddi ve manevi verdiğiniz her türlü emaneti İhsan ağabey sahibine ulaştırıyor.”

Herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Çalık, “İnşallah çifte bayramlar görelim” dedi. 

Milletvekili Çalık daha sonra hayırsever bir işadamının Yetimler Kervanı’na verdiği giyim alışveriş çeklerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER