Beklenen Görüşme Gerçekleşti

Evkur Yeni Malatayspor yönetim kurulu ve teknik direktör Erol Bulut, arasında beklenen görüşme gerçekleşti. Yapılan görüşmede Kulübün ve teknik heyetin geleceğiyle ilgili önemli kararlar alınırken, Bulut, görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini aktardı.

Beklenen Görüşme Gerçekleşti

Evkur Yeni Malatayspor yönetim kurulu ve teknik direktör Erol Bulut, arasında beklenen görüşme gerçekleşti. Yapılan görüşmede Kulübün ve teknik heyetin geleceğiyle ilgili önemli kararlar alınırken, Bulut, görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini aktardı.​

Toplantıda Başkan Gevrek ile mevcut tesisin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri konuştuklarını belirten Bulut, “Başkanımızla dün bir görüşme yaptık. Kendisi genel itibariyle projelerimize olumlu yaklaştı. Özellikle mevcut tesisimizin eksiklikleri konusundaki bölüm çok faydalı oldu. Çevre düzenlemesi yok. Acilen etrafı kapatılmalı ve yeşil alan için gerekli çalışma yapılmalı. Yine saha zeminlerinin şu anki stadımızın zemininin kalitesine yükseltilmesi gerektiğini paylaştım. İyi futbol için bunlar şart.Bir kum saha talebim de oldu. Mevcut sahalarımızın yanına bir saha yapılması için de zaten Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bir girişiminin olduğunu söyledi başkanımız"dedi.

Bulut, kendisi ve ekibinin geleceğiyle ilgili de konuştuklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Biliyorsunuz ben daha önce yönetime 3 yıllık bir proje sunmuştum. Bu projenin hayata geçmesi içinde bizim minimum 2 yıllık bir sözleşme yapmamız gerekiyor. Başkana bunu söyledim. Çünkü teknik heyetin de önünü görmesi lazım. Başkanımız faydalı geçtiğine inandığım bir toplantı yaptık. Bu toplantının ikinci ayağını bir iki gün içerisinde yapacağız inşallah.”

SON DAKİKA MALATAYSPOR HABERLERİ İÇİN SAYFAMIZI BEĞENİN

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 07:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nivit ercan
Nivit ercan - 5 yıl Önce

Bence erol bulut ile devam edilmemeli bizi ve erol bulutu bütün yorumcular kınadı bütün deplasmanlara bir puan için çıkıyodu takımı ateşlendiremiyo cesaretli biriyle yola devam edilmeli

SIRADAKİ HABER