Battalgazi'nin Çehresi Değişiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulundu. MHP İlçe Başkanı İlhan, Battalgazi’nin çehresinin Başkan Güder’in hayata geçirdiği projelerle değiştiğine dikkat çekti.

Battalgazi'nin Çehresi Değişiyor

Hayata geçirdiği projelerle Battalgazi’yi turizm cennetine dönüştüren Belediye Başkanı Osman Güder’in yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile ilçede hayata geçirdiği ve Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve Meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulunarak, birim müdüründen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İçerisinde; piknik alanı, çocuk oyun alanı, kuş gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alanı, dinlenme ve gezi alanları, doğal seyir ve oturma alanı, su kenarı pergole, otopark, seyir terası ve özellikle yeşil alanlarının ön plana çıktığı bu dev projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İlhan, Başkan Güder’in vizyon projeleri ile Battalgazi’nin çehresinin tamamen değiştiğinine dikkat çekti. 

İLÇE BAŞKANI İLHAN: “CUMHUR İTTİFAKINA YAKIŞAN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Battalgazi’nin geleceğine yönelik önemli hamlelerin yaptığına dikkat çeken İlçe Başkanı İlhan, “Battalgazi’nin başarılı başkanına ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya’da böyle bir proje inanın yok. Harika bir çalışma ortaya koyuluyor. Ekip tüm hızıyla çalışıyor. Sürekli böyle projeler söylendi ama hayata geçmedi. Osman Güder başkanımız bu ve bunun gibi dev projelerin startını vermeyi başardı. Rabbim kendisine güç kuvvet versin. Başkanımızla gurur duyuyoruz, övünüyoruz. Cumhur ittifakına yakışı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA’NIN GÖZBEBEĞİ BATTALGAZİ OLACAK”

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi ile Malatya’nın gözbebeğinin Battalgazi olacağını vurgulayan Başkan Güder ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı ve meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin turizm imkanlarının tanıtılması ve alternatif turizm faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi açısından beyaz saray olarak tabir edilen yerde hayata geçirdiğimiz Kırkgöz Sahil Parkı proje alanındayız. Battalgazi Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz proje ile Malatya’ya güzel bir alan kazandırıyoruz. Ciddi bir bütçe ile hayata geçirdiğimiz Kırkgöz Sahil Parkı projemiz ile Malatya’nın gözbebeği Battalgazi olacak. Arkadaşlarımız çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Projemizin herkesimden beğeni topladığı zaman bizlerde bununla gurur duyuyoruz. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER