Battalgazi Belediye Meclisi 2022 Yılının Son Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan toplantısı gerçekleştirilen 1.oturumun 2.birleşimiyle tamamlandı. 2022 yılının son toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği görüşülerek karara bağlanırken, 2023 yılında da Battalgazi’deki Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının devamı için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e kredi kullanma yetkisi verildi.

Battalgazi Belediye Meclisi 2022 Yılının Son Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısı 1.oturumun 2.birleşimi ile tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak 1.birleşimin karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Toplam 4 gündem maddesinin görüşüldüğü 2022 yılının son toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülürken, 2023 yılında da ilçedeki Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının devamı için İller Bankasından A.Ş.’den 4 milyon TL kredi kullanılması ve kredi işlemleri için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yetki verilmesini talep eden gündem maddesi, oy çokluğuyla kabul edildi.

Meclis toplantısı sonunda kısa bir kapanış konuşması gerçekleştiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediye Meclisi olarak 2022 çalışmalarımızı son meclis toplantımızla birlikte tamamladık. Daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlama noktasında ekiplerimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız. Gönül belediyeciliğini kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz Battalgazi’mizde hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu yatırım ve hizmetlerimizle artık göç veren değil göç alan bir ilçeyiz. İnşallah kazasız belasız bir 2023 yılı geçirmeyi rabbim bize nasip eder” dedi. 
Dilek ve temenniler kısmında söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Muzaffer Karakuş, yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti. 

Aralık Ayı gündem maddelerini karara bağladıktan sonra 2022 Yılı çalışmalarını tamamlayan Battalgazi Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER