Türk Kızılay Yeşilyurt Şubesinde Dünya Gönüllüler Günü kutlaması

Türk Kızılay Yeşilyurt Şubesi 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü şubesinde iyilik gönüllüleriyle birlikte pasta keserek kutladı.

Türk Kızılay Yeşilyurt Şubesinde Dünya Gönüllüler Günü kutlaması

Bir dizi güzel etkinliklerle Dünya Gönüllüler Günü'nü anlamlı hale getirmeye çalışan Kızılay Yeşilyurt Şubesi ve gönüllüleri hep birlikte pasta kestiler.

Şube başkanı Dr. Dilek Korkmaz "bu bizim günümüz, bugün bütün dünyada aynı anda binlerce gönüllü ile umudu diri tutmanın heyecanını yaşıyoruz. Gölgesinde olmaktan her daim mutluluk duyduğumuz bu yolda olmanın güzelliği, tadı başka. Karşılık beklemeden emeklerini toplumun istifadesine sunmuş tüm güzel kalplere şükranlarımı sunuyorum. Şube olarak ilk günden beri yılmadan usanmadan büyük bir şevkle çaba sarf eden güzel yürekli tüm gönüllü arkadaşlarımın gününü kutluyorum "dedi. Programa katılan Genç bir gönüllü, iyiliğin bulaşıcı olduğunu ve tüm gönüllere iyilik bulaşması için gönüllü olduklarını belirtirken,başka bir gönüllü ise bilgi birikim ve deneyimlerini insanlara aktarmak için ve hayır dua almak niyetiyle gönüllü olduklarını ifade ettiler. İyilik sensiz olmaz ve iyi ki varsın diyerek duygu ve düşüncelerini belirttiler. Şube tarafından ikramın ardından gönüllülere günün anısına hediye takdiminde bulunuldu. Günü fotoğraflarla renklendiren gönüllüler" iyi ki Yeşilyurt şubesinde gönüllüyüz "diyerek yönetim kuruluna kendilerine iyilik yapma fırsatı sundukları için birer çiçek takdim ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER