Siyasilerden Hıncal Uluç'a Tepki!

Aspor ekranlarında 29.01.2019 tarihinde yayınlanan programda; Hıncal Uluç'un Evkur Yeni Malatyaspor'lu futbolculara ve takımın futboluna yönelik beyanlarına dair bir çok siyasi sosyal medya hesaplarından tepki göstererek paylaşım yaptı.

Siyasilerden Hıncal Uluç'a Tepki!

Aspor ekranlarında 29.01.2019 tarihinde yayınlanan programda; Hıncal Uluç'un Evkur Yeni Malatyaspor'lu futbolculara ve takımın futboluna yönelik beyanlarına dair bir çok siyasi ve Beyaz Futbol program sunucu Ertem Şener, sosyal medya hesaplarından tepki göstererek paylaşım yaptı.​

İşte yapılan o paylaşımlar;

Selahattin Gürkan (Battalgazi Belediye Başkanı, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı)

Sportif tarihi, başarıları, şaibesiz geçmişi ile tertemiz bir maziye sahip olan Malatyaspor'umuza eleştiri sınırlarını aşarak nefret söylemi suçunu işleyen Hıncal Uluç'u özür dilemeye davet ediyorum.
Malatyaspor yanlız değildir.

Bülent Tüfenkçi (AK Parti Malatya Milletvekili)

Dün A Spor'da yayınlanan programın yorumcularından Hıncal Uluç'u Yeni Malatyaspor'umuza ve takım kaptanı Adem Büyük'e karşı söylediği çirkin sözlerden dolayı kınıyorum. Eleştiri herkesin doğal hakkıdır. Ancak hakaret etmek ve iftira atmak kimsenin hakkı da haddi de değildir.

Ahmet Çakır (AK Parti Malatya Milletvekili)

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla ilk 3 içerisinde kendisine yer bulan takımımız için Hıncal Uluç'un kullandığı ifadeler en hafif ifade ile art niyetli ve maksatlıdır. Bir vekil olmaktan ziyade bir Malatyalı olarak bu ifadeleri kabul etmemiz asla mümkün değildir... Malatyamızın gururu, oynadığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini ve beğenisini kazanmış olan futbol takımımıza karşı eleştiri sınırlarını aşan bu sözde yorumları kabul etmemiz mümkün değildir. Hıncal Uluç, camiamızdan ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir...

Turkuvaz Grubundan AHaber Genel Müdürü Abdülhalik Çimen’i arayarak, Hıncal Uluç’un yorumlarına karşı şehrimizde oluşan tepkileri anlattım ve hassasiyet göstermelerini rica ettim. Anadolu takımlarına daha da sahip çıkmaları gerekliliği ile alakalı bir görüşme de gerçekleştirdik. Bugüne kadar Turkuvaz Medya Grubu her alanda olduğu gibi sporda da Anadolu şehirlerinin her zaman yanında olmuştur.

Abdülhalik Beye göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyet için; tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

Ertem Şener

M A L A T Y A 
Huzur...

Hayat...

Nefes...

Memleket...

Seni çok seviyorum canım MEMLEKETİM...

Yeni Malatyaspor süper ligde de olsan, mahalle maçları da oynasan benim için en büyük SENSİN...

Bugün sana vurmaya kalkıyorlarsa demek ki sen artık daha da büyüksün MALATYAM...

VELİ Ağbaba (CHP Malatya Milletvekili)

Kendi küllerinden yeniden doğup, büyük başarılara imza atan bir Anadolu takımını övmek yerine yermeyi tercih eden kişiler, bizim gözümüzde yok hükmündedir. Hakaretler sadece Yeni Malatyaspor'a değil, tüm Malatya'ya yapılmıştır. Aspor ve Hıncal Uluç MAlatyalılardan özür dilemedilidir.

Hehmet Fendoğlu (MHP Malatya Milletvekili)

oturduğu yerden ahkam kesen, hayatında canlı maç izleme deneyimi olmayan aklı melekesi yerinde olmayan Ortaköy gevendesi Hıncal, Malatya'yı ağzına almadan besmele çekmen gerek. Bu şehrin akıl fitresi ile senin gibi binlercesini çıkarır. Sen orta Köy de moda yorumu yap, futbol erkek işi.

ÖZNUR ÇALIK (Ak Parti Malatya Milletvekili)

Evkur Yeni Malatayspor Kulübümüze sarfettiği sözlerden dolayı Hıncal uluç'u şiddetle kınıyorum. Uluç, Malatyaspor camiasından ve Malatyalılardan özür dilemelidir. Spor dostluk ve kardeşliktir. Çirkin sözlerle kirletenlere sözümüzü esirgemeyiz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER