Yeni Malatyaspor için Herkes Elini Taşın Altına Koymalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “26 Haziran’da yapılacak olan genel kurul, Malatyaspor ve Malatyamız için büyük önem taşıyor. Bu kötü gidişatı izlemek yerine destek olunursa Yeni Malatyaspor’u tekrar başarılı günlerine döndürebiliriz” dedi.

Yeni Malatyaspor için Herkes Elini Taşın Altına Koymalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un 26 Haziran’da yapılacak olan olağan seçimli genel kurulu öncesi yazılı bir açıklama yaparak tüm Malatya’nın takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

MALATYASPOR BÜTÜN MALATYALILARIN ORTAK DEĞERİDİR

Ağbaba, Malatyaspor’un Malatyalıların ortak paydası ve en büyük değerlerinden birisi olduğunu belirterek, “Takımın şaşalı günlerinde en ön sırada yer alanların başarısızlıkta bir bir ortadan kaybolduklarını üzüntüyle izliyoruz. Takımın şampiyonluğunda, kupa töreninde en önde fotoğraf çektiren siyasiler, takım küme düşünce hemen sırtlarını döndüler.Sezon başında yönetim değiştirmek isteyenlerin, takımı yarı yolda bırakanların Malatyaspor’un küme düşmesinde elbette vebali var” dedi.  Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un gelinen süreçte yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, “Yeni Malatyaspor bütün Malatyalıların ortak değeridir. Başta Büyükşehir,Yeşilyurt,Battalgazi belediyeleri, iktidar milletvekilleri ve işadamları  olmak üzere herkes elini taşın altına koyar, destek olursa takımımız yeniden eski başarılı günlerine döner” dedi.

BU KÖTÜ GİDİŞATI İZLEMEK YERİNE DESTEK OLMAK GEREKİYOR

Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un kısır çekişmeler sonucu küme düşürüldüğünü ifade ederek, “Yeni Malatyaspor Malatyalıların ortak değeridir. Bu değeri kaybetmeyelim. Takım Süper Lig’den 1.Lig’e düşmüş olabilir ama bu her şeyin sonu değildir. Burada söz konusu Ahmet, Mehmet başkan olsun değil, Yeni Malatyaspor’un eski başarılı günlerde dönmesidir. Bunun için herkesin elini taşın altına koyma zamanıdır. Yeni Malatyaspor’un Efsane Malatyaspor gibi amatör kümeye gidişini izlemeyelim. Verilecek desteklerle bu takım yeniden Süper Lig’de mücadele edebilir. Birlik ve beraberliğin üst düzeyde olması gereken bir zamandan geçiyoruz. Bu sezon,bizler de başta İstanbul deplasman giderlerinin karşılanması olmak üzere takımımıza elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. 26 Haziran’da yapılacak olan olağan seçimli genel kurul, takımın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Bu kötü gidişatı izlemek yerine destek olunursa Yeni Malatyaspor’u başarılı günlerine döndürebiliriz.Ciddi bir kongre ile takımın yeni yönetiminin belirlenmesini,takımımıza sahip çıkılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER