Üniversitelerimizin Güvenliği için Toplantı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İnönü Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ve eğitim ortamı oluşturmak adına yapılan Üniversite Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitelerimizin Güvenliği için Toplantı Düzenlendi

Valilik 2 nolu toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Aydın Baruş’un yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, MTÖÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Serdar Karaca, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce üniversite yerleşkeleri, yurtlar ve çevresi için alınan güvenlik, asayiş ve trafik tedbirleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

İnönü Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıda, üniversiteler ile üniversitelere bağlı yükseköğretim kurumlarında, yurtlarda ve üniversite çevresinde huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması ile ilgili kurumlarla üniversite yönetimlerinin eşgüdüm içerisinde hareket edilmesi konuları ele alındı.

Son olarak kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin gündemde bulunan konularla ilgili görüş ve temennilerini aktarmaları ile toplantı sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER