Saadet Partisi’nden Pütürge’ye Çıkarma

Saadet Partisi Pütürge’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi, vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi. Partililer ilçede büyük bir coşku ve kalabalık tarafından karşılandı. Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Pütürge’de vatandaşlara hitabında önemli mesajlar verdi. Marasalı, israfı önleyecekleri ve hiçbir şekilde ayrım yapmayacaklarının sözünü verdi.

Saadet Partisi’nden Pütürge’ye Çıkarma

Saadet Partisi Pütürge’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi, vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi. Partililer ilçede büyük bir coşku ve kalabalık tarafından karşılandı. Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Pütürge’de vatandaşlara hitabında önemli mesajlar verdi. Marasalı, israfı önleyecekleri ve hiçbir şekilde ayrım yapmayacaklarının sözünü verdi.

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, Pütürge Belediye Başkan Adayı Kasım Tilbaç, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Osman Solmaz ve parti teşkilatı Pütürge’ye gitti.

Saadet Partisi’nin adaylarını, partililer ve vatandaşlar ilçe girişinde karşılarken, uzun araç kuyrukları ile oluşturulan konvoy ile ilçeye giriş yapıldı.

Daha sonra Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı ve ilçe adayları vatandaşları ziyaret etti. Saadet Partisi adayları, esnafı tek tek gezerek, sorun ve taleplerini dinledi, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Daha sonra Pütürge’de coşkulu ve büyük bir kalabalığın katılımı ile ilçe seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Seçim bürosu açılışı öncesi vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı “Biz hayırlı olsun dedik, şimdi Ankara’ya gönderdiğiniz o beşli var ya sıra onlarda. Onlar da 1 Nisan günü hayırlı olsun diyecek inşallah. Bu seçim ülkemize milletimize, Malatya’mıza, Pütürge’mize hayırlar getirsin inşallah. Bu seçim bir yerel seçim. Yerelde imar planlarımızı kim uygulayacak, bütçemizi kim yapacak, paramıza k,m sahip çıkacak? Bunun seçimi. Maalesef bu seçimi amacından saptırıp, size biz yol yaptık, köprü yaptık, su getirdik, sorunlarınızı çözdük, gönüllerinize girdik. 10 seneden beri her halükarda arkasını toplamak zorunda kaldığınız insanlar size bunu söyleyemeyince başka başka oylamalardan bahsediyor, başka başka ittifaklardan bahsediyor. Doğru bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi birlik yaptı, Cumhur İttifakı dedi. Millet İttifakı ise Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’den oluştu. Ama bir ittifak var ki hepsinden daha üstün, hepsinden daha anlamlı o da “Halk ile Saadet İttifakı.” Kasım Tilbaç ismini Adalet ve Kalkınma Partilisi, Milliyetçi Hareket Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi, bütün görüşler, bütün fikirler, bütün mezhep ve meşrepler üzerinde mutabık kalarak öne sürdüler ve bizde öyle kabul ettik.” Diye konuştu.

İsrafı önleyeceklerini ve hiçbir şekilde ayrım yapmayacaklarına vurgu yapan Marasalı, konuşmasının devamında şu sözleri kaydetti; “2009’da uçaklardan bahsettiler. Okullarımızda dindar bir nesil yetiştiren eğitim sistemimizden, parasız olan sağlık sisteminden, aradan geçen 10 yılın sonunda bir baktık ki maalesef az gitmişiz, uz gitmişiz, bir arpa boyu yol gitmemişiz. Ben şimdi size uçuk kaçık şeyler söylemeyeceğim. Bu memleketin uçuğa, kaçığa ihtiyacı yok. Bülent Arınç ağabeyimiz Bursa’daki bir konuşmasında ifade ettiği gibi, Türkiye’de israfı önleseniz, 3 senede zekat verilecek insan bulamaz hale gelirsiniz. Biz Allah’ın izni ile sadece israfı önleyeceğiz. Verdiğiniz her kuruş parayı, dulun, yetimin evine ekmek götüremeyenin cebinden vermiş olduğu vergilerle toplandığını bileceğiz, ona göre harcama yapacağız. Alevi, Kürt, Sünni, sağcı, solcu diye ayırmayacağız. Halkı yüzde 50, yüzde 50 diye bölümlendirmeyeceğiz. Hepimiz bu milletin evladıyız, hepimiz bu milletin iyiliği için çalışıyoruz.”

“Biz Pütürge’yi şimdiden almışız” diyen, Saadet partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt ise “Bizler sizin evlatlarınız olarak buradayız. Pütürgeli hemşerileriniz olarak Malatya’ya hizmet vermeye talibiz. İnşallah sizlerin duası, güveni, itibarı, bize vereceğiniz destek ve en önemlisi vereceğiniz oylarla biz belediye başkanlıklarını kazanmaya talibiz. Pütürge’ye gelirken, şunu net bir şekilde gördük ki Biz Pütürge’yi almışız” ifadelerini kaydetti.

 
Saadet Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Kasım Tilbaç da Biz çaresizlerin çaresi olacağız inşallah. Biz sizlerle beraber olacağız, tepeden bakan değil, bir kardeşiniz olacağız. Hizmetlerimiz şeffaf ve adil olacak. Gitmediğimiz mahalle, gitmediğimiz mezra kalmayacak. İmkanlarımız dahilinde sadece hizmet yapacağız. Bu hizmeti yaparken birilerinin isteği ile değil, genele dağıtacağız. Adil ve adaletli olacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından büyük bir kalabalık ve coşku ile dualar eşliğinde Saadet Partisi Pütürge seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER