Protokol Bu Yıl Hükümet Meydanı’nda Bayramlaşacak

Daha önceki yıllarda Orduevi, Öğretmenevi, Polisevi, Nikah Sarayı ve otellerin salonlarında gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninin bu yıl ilk defa salon dışında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Hükümet Meydanı) yapılacağı bildirildi.

Protokol Bu Yıl Hükümet Meydanı’nda Bayramlaşacak

Daha önceki yıllarda Orduevi, Öğretmenevi, Polisevi, Nikah Sarayı ve  otellerin salonlarında gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninin bu yıl ilk defa  salon dışında  15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (Hükümet Meydanı) yapılacağı bildirildi.

Vali Aydın Baruş'un bayram ve meydandaki bayramlaşma töreni ile ilgili açıklaması;

“Bayramlar milli ve dini duygularımızın manevi esintisi altında örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurumuzun somut münasebetlere dönüştüğü, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği günlerdir.

Bu münasebetle, dargınlıkların ortadan kalkmasına, barış ve hoşgörünün gönüllere yerleşmesine vesile olan Ramazan Bayramı, ilimizde de büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacaktır.

Bu coşkuyu yaşamak ve mübarek Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamak amacıyla; Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerimiz tarafından tüm resmi kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz ve aziz vatandaşlarımızın katılımlarıyla 04 Haziran 2019 Salı günü saat 11.00’de Valilik Önü Kapalı Çarşı Üzeri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirilecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde muhterem halkımızla birlikte hizmet sunmakta olduğumuz kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli yönetici ve personelinin ve aziz vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmelerini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER