'Pek Çok Haklı Şikayet Var'

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sıkıntıları dinleyen Akkurt, esnafın taleplerini sıraladı ve seçildikleri takdirde küçük esnafın bütün sorunlarını çözeceklerine dair söz verdi.

'Pek Çok Haklı Şikayet Var'

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sıkıntıları dinleyen Akkurt, esnafın taleplerini sıraladı ve seçildikleri takdirde küçük esnafın bütün sorunlarını çözeceklerine dair söz verdi.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Akkurt, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Akkurt ziyareti esnasında bir esnafın şikayetlerine de kulak verdi. Kimsenin küçük esnafın sorunlarıyla ilgilenmediğini iddia eden esnaf, “Her seçim ağzında geliyorlar, biz oyunuza talibiz diyorlar. Tabi bizde oy veriyoruz ama bıktık artık. En basiti biz esnafız yağmurda su basıyor. Bizim dükkanı 2 defa su bastı. Kendi çabamızla set yaptık. Defalarca aradık, kaydımızda var. Gelip bir çözüm bulmadılar. Onu da geçtik 1 senedir esnaf kan kusuyor. Biz ne sigortaları ödeyebiliyoruz, ne maaşları ödeyebiliyoruz. Bir destek yok. Destek sadece büyük esnafa var, küçük esnaf bırakılmış öyle. Bakalım inşallah Osman başkanla beraber başa gelirsiniz de biraz düzelme olur. Desteğimiz tam.”  dedi.

Akkurt ise, sanayi esnafının sorunlarını dile getirerek, küçük esnafın sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi. Akkurt, “Sanayi esnafımızın sıkıntıları şikayetleri çok fazla. Yolları yapılmadığı için, kapı önleri ile ilgili estetik çalışmalar yapılmadığı için, altyapı çalışmaları doğru düzgün yapılmadığı için dükkanlarını su bastığından şikayetçiler. Esnafımız kirasını dahi ödeyemediğinden şikayetçi, tabela vergilerinin fazla olmasından şikayetçi, su faturalarının çok kabarık olarak gelmesinden şikayetçi, bu ve buna benzer pek çok haklı şikayet var. Yerel yönetimlerle ilgili bu anlamda yapılacak çok hizmet var; tabela vergileri ile alakalı indirimler olsun, su faturalarıyla ilgili indirimler olsun bu anlamda biz esnafımıza söz veriyoruz. Eğer bize yetki verirlerse bu taleplerini en makul çerçevede yerine getireceğimiz hususunda sözlerimizi veriyoruz.” diye konuştu.

Saadet Partisi aleyhine iftira kampanyalarının devam ettiğini söyleyen Akkurt, Saadet Partisi’nin hiçbir partiyle ittifak içerisinde olmadığını yineleyerek, “Bu iftira ve karalama kampanyaları hala ne yazık ki Saadet Partisi üzerinden devam edilmekte. Şunu belirtmek gerekiyor ki, Saadet Partisi bin 389 noktada tek başına aday göstermiş bir parti. Bugün olmuş hala bütün bu söylemleri, bize rağmen bütün bu çalışmalarımıza rağmen bizi başka partilerle ittifak kurmakla suçlayanlara buradan tekrar cevap vermek istiyoruz. Vatandaşımız da esnafımızla birlikte bizim hiç kimseyle birlikteliğimiz yok. Ancak MHP’si, CHP’si, HDP’si, İyi Parti’si, AK Parti’si, Saadet Partisi. Hepsi bu ülkenin gerçeği, hepsi bu ülkede bir takım insanları, birtakım düşünceleri, siyasi görüşleri temsil ediyorlar ve meclise taşımış durumdalar. Vatandaşımız oy vermiş ve mecliste kendilerine temsil etmek için yetki vermişler bu yadsınamaz, bunun önüne kimse geçemez.” dedi.

Bülten

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER