'Mitinge Tüm Halkımızı Davet Ediyoruz'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Mart Çarşamba günü Malatya’da partisince düzenlenen mitinge katılacak. Miting öncesi bir basın toplantısı düzenleyen AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

'Mitinge Tüm Halkımızı Davet Ediyoruz'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Mart Çarşamba günü Malatya’da partisince düzenlenen mitinge katılacak. Miting öncesi bir basın toplantısı düzenleyen AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

Saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi yanı miting alanında düzenlenecek olan mitinge katılımın her zamanki gibi yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Koca, “İnşallah her zaman olduğu gibi yarında yine hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımızı karşılamaya, onu coşku ve heyecanla dinlemeye, Malatya’ya yakışır bir şekilde uğurlamaya davet ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim öncesi yoğun bir tempoda il il, ilçe ilçe gezerek mitingler düzenlediğini kaydeden Koca, “Malatya’mızda düzenlenecek olan mitingimize de tüm halkımızı davet ediyoruz. İnşallah meteorolojik verilere göre de yarın hava güzel olacak. Yağış beklenmiyor, sıcaklık normal seyrinde olacak. Malatya her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanına yarın (Çarşamba günü) ve 31 Mart’ta da sahip çıkacaktır” diye konuştu.

“MALATYA’DA COŞKUYLA AĞIRLAYACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi yanında gerçekleştirilecek olan mitinge bütün Malatyalıları davet etti.

Polat, şunları söyledi:

“Türkiye’nin geleceğine ömrünü vakfeden, İslam Coğrafyasının yegâne umudu, büyük liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız, kayısı diyarı Malatya’mıza teşrif edeceklerdir. Daha önce ilimizi ziyaretlerinde olduğu gibi Cumhurun Başkanını coşkusuyla, sevgiyle, heyecanla, aşkla karşılayan değerli hemşerilerimiz yine Malatya’ya yakışır bir şekilde ağırlayacaktır.

Dünyanın beşten büyük olduğunu daha güçlü haykırmak için, yürekleri birlikte atan bütün Malatyalılar olarak; Başta coğrafyamız olmak üzere dünyanın her köşesinde mazlumlara kucak açan, gönüllere dokunan ve gönüller almayı şiar edinen dünya liderimizi meydanlarda da yalnız bırakmayacağız.

Ülkemizin yerelden ulusala şahlanışının mimarı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi milletimizle beraber daha ötelere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Güven ve istikrarın sembolü olan AK Parti sayesinde geleceğe daha emin adımlarla yürürken, yeryüzü coğrafyasında mazluma umut, dosta güven ve düşmana korku salmak için hemşerilerim büyükşehir belediyesi yanındaki meydanı ‘Gönüller bir Malatya’m tek yürek’ diyerek miting alanını dolduracaktır.

Memleket Emektir diyerek, ekonomi sağlık, ulaşım eğitim ve teknoloji alanlarında reform niteliğinde yaptığınız yatırımlarla Türkiye’mizi bir dünya markası yapma gayretinizi sürdürmek için ‘Gönüller bir Malatya’m tek yürek’ diyerek miting alanını dolduracaktır.

Çalışmaktan yılmayacağımızı, millete hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğimizi, farklılıklarımızdan güç alarak yükselen bir Malatya ruhunu hep birlikte inşa edeceğimizi ve atacağınız her adımda Malatyalılar olarak kararlı bir şekilde yanında durarak meydanı dolduracak yüz binlerin dua ve desteği kararlılığımızı bir kez daha perçinleyecektir.

Güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük desteği Malatya’nın vereceğine inanıyorum. 06 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da bütün Malatyalıları Büyükşehir Belediyesi arkasında gerçekleştirilecek olan mitinge bekliyoruz.”

Bülten

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 05:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER