Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda partililere hitabetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda partililere hitabetti.​

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat karşıladı.

Saat 14.55’de miting alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, milletvekilleri, diğer il yöneticileri burada karşılarken,  Erdoğan, karşılamanın ardından saat 15.15’de kürsüye çıkarak konuşmaya başladı ve konuşma 45 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya mitinginde konuştu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gaz arıyoruz. CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi.

Muhalefet ısrarla 31 Mart seçimlerini önemsiz gibi göstermeye çalışıyor. Sıradan, basit bir yerel seçim olduğunu iddia ediyorlar. Ne terör gibi dertleri var, ne Irak gibi gündemleri var. Suriye’nin kuzeyindeki terör koridoruyla nasıl mücadele edeceğimize dair tek bir fikir dahi geliştirmiyorlar. Karadeniz’de ne olduğundan haberleri bile yok. Stratejik adımlardan dahi rahatsız oluyorlar.

Son 17 yılda Malatya’ya 20 katrilyon liralık yatırım yaptık. 

Eski stadın yerine bir millet bahçesi yapmak için kolları sıvadık, inşallah yakında ona da başlıyoruz. 

Bu millet bahçesinin bir yanına da inşallah millet kıraathanesi yapacağız. CHP’liler bu kıraathaneden anlamazlar. Ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane anlıyor. 

Uzun yıllar ihmal edilen bir çok ata yadigarı eseri yeniden ayağa kaldırdık. 
17 yılda çiftçilerimize 1.3 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik. Bu sabah Ankara’da Külliye’de 2 bin çiftçimizle bir toplantı yaptık. Hepsinin coşkusunu heyecanını gördüm. Kayısı için lisanslı depo kuruyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER