MHP İl Başkanı Avşar İstifa Etti! Samanlı'mı Geliyor?

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar istifa etti. Peki R.Bülent Avşar neden istifa etti? MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, istifasını yayımladığı mesajla duyurdu.

MHP İl Başkanı Avşar İstifa Etti! Samanlı'mı Geliyor?

İŞTE AVŞAR'IN O AÇIKLAMALARI;

Avşar yaptığı açıklamasında, "Değerli hemşerilerim yol yürümekten şeref duyduğum dava arkadaşlarım; kutsallığına inandığım ve onurla şerefle yürüttüğüm Malatya İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanım Liderim Sn. Devlet Bahçeli beyden aldığım müsaade ile bugün itibariyle bırakıyorum. Şunu belirtmek isterim ki;

her zaman davamın, liderimin ve teşkilatımın emrinde olacağım. Son nefesime kadar da bu dualı ve mübarek davamıza ayrıca liderime ve teşkilatıma sadakatla bağlı kalacağım.

Şahsıma güvenerek İl başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bana emanet eden bilge liderim, Genel Başkanım Sn. Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; görevim boyunca desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK ve MDK Üyelerimize, Milletvekillerimize, il Yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma, ülküdaşlarıma ve birbirinden kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" ifadesini kullandı

Bülent Avşar'ın istifa nedeni şimdiden merak edilmeye başlanırken, bilindiği üzere MHP İl başkanlığı için Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı'nın isimi daha öncede gündeme gelmişti. 

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Resim: Mesut Samanlı

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER