Mert, Kale İlçesi mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi

Kale İlçesi heyeti ile bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda MASKİ ekiplerinin 7/24 saha çalıştığını belirterek, 2022 yılının MASKİ için yoğun geçeceğini söyledi. Mert, “Kale İlçesi halkı hizmetin en iyisine layık” dedi.

Mert, Kale İlçesi mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, AK Parti Kale İlçe Başkanı AbdulvahapTemur, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Hakan Demir, Kale İlçesi Mahalle Muhtarları ile 2022 yılında Kale İlçesi’ne yapılacak olanalt ve üstyapı yatırımları ile ilgili istişare yapmak için MASKİ Genel Müdürlüğü’nde biraraya geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Kale İlçesi’nde yaptığı çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, “Eksikliklerimizi de inşallah bu toplantıda görüşerek bir programa bağlamak istiyoruz. İlçemize hizmet noktasından elinden gelen gayreti gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN KOCA: 30 YILIK YATIRIM SON ÜÇ YILDA YAPILDI 

Kale Belediye Başkanı Murat Koca ise, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale İlçesi’ne son üç yılda çok büyük yatırımların yapıldığını söyledi. Başkan Koca, “30 yılda yapılan yatırımlardan daha fazla yatırım son üç yılda yapıldı. Ufak tefek eksikliklerimizin giderilmesi noktasında istişare etmek için toplandık. Daha verimli bir çalışma ve yatırım için İstişare toplantıları çok önemli. İlçemiz için, mahallelerimiz için hep beraber hareket ederek Kale’ye yakışır güzel hizmetler ortaya çıkacak. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, bizi misafir eden MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’ ve ekibine ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

MERT: EKİBİMİZLE BİRLİKTE SAHADAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Büyükşehir ve MASKİ ekiplerinin alt ve üstyapı için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert,muhtarlarla yapılan istişare toplantılarının çok önemli olduğunu vurguladı. Kale İlçesi’nin altyapı çalışmaları ile ilgili geriye kalan kısımların 2022 yılı içerisinde tamamlanması için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını söyleyen Mert, “Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçemizde eksikliklerimizi tamamlayacağız.  2022 yılı sonunda bize ait bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum. Toplantımıza bizleri kırmayarak gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER