Maski Alt Yapı Yatırımlarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MASKİ), Malatya merkez başta olmak üzere ilçelerde başlattığı yatırımlar devam ediyor.

Maski Alt Yapı Yatırımlarını Sürdürüyor

Karataş: Hayırlı olsun 
Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı 3 mahalleyi kapsayan kanalizasyon deplase çalışması yapılıyor.
Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, “Yeşilyurt İlçesi Bahçebaşı, Yeni Mahalle ve Su Mahallesi’nde kanalizasyon deplase hat çalışmalarında sona gelindi. Sorunsuz bir alt yapı için tüm ekiplerimiz sahada çalışıyor. Çalışmalarımız kapsamında Yeşilyurt’ta 3 mahallemizin kanalizasyon hattında yetersizlik vardı. Yaklaşık 600 metrelik deplase hattımızı en kısa sürede devreye alarak bu mahallelerimizin sorununu gidermiş olacağız. Şimdiden vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.
Mahalle muhtarlarından MASKİ’ye teşekkür
Bahçebaşı Mahalle Muhtarı Cahit Işıldak, Yeni Mahalle Muhtarı İbrahim Uçak ve Su Mahalle Muhtarı Özkan Koç, başta Malatya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, MASKİ’nin Malatya sınırları içerisindeki tüm vatandaşlara, kent merkezi, ilçe ve kırsal ayrımı yapmaksızın hizmet ulaştırdığını ifade ettiler. 
Bahçebaşı Mahalle Muhtarı Cahit Işıldak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürümüz M. Yaşar Karataş’a ve emeği geçen herkese mahallelimiz adına teşekkür ederiz. Eski hatlarımız yetersizdi. MASKİ’ye isteklerimizi ilettik. En kısa süre içinde projelendirerek hat yapımına başladılar. Kendilerinden Allah razı olsun” diye konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER